Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor oba spola to rade.. .. Citat: Pravi autor: LPK ...svi želimo privući pažnju suprotnog spola... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-03-08, 21:02   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi
Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna...

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
oba spola to rade.. ..
Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
...svi želimo privući pažnju suprotnog spola...
Naravno, za sve postoji mjera i dobar ukus.
Tako je.. ja isto obučem minicu i premali grudnjak, ljudi se zamnom okreću...

..za mene ne postoji mjera i dobar ukus. Pokazujem sve
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 21:32   #22 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna...

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Meni nije jasno čemu ova tema, kad će svi napisati više-manje isto i složit se s autorom.
Bez obzira koliko se neki složili s njom na prvu, miljun puta sam čuo, pa i na ovom forumu začuđena i zaprepaštena lica koja bulje u njihove sise.

I u konačnici nije baš tako jednostavno kao što izgleda. Svi gledaju ovu temu kroz nabijene petice u prvom planu i tange koje vire ispod minice, ali svaka žena ima neki svoj stil, muškarci koji se pale na to i u okviru toga mogu bidi dovoljno explicitne da bi nekoga napalile.

Ponata je da su žene svega toga i da pojedine to jako dobro koriste u svakodnevnom životu, u poslu, u dugom redu za čekanje.....'ko je u konačnici blesav?!
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 21:38   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,898
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna....što je obukla, kako je ubukla, što je pokazala, na koji način i koliko je pokazala....kako se smjerno sredila......i kakve sve reakcije može i kakve sve reakcija izaziva kod muškarca, ali i kod žena.

Zašto ova tema i komentar....popizdim kad žena izbaci velike sise u duboki dekolte s rubom tik do bradavica i čudom se čudi zašto je muškarci gledaju i pilje u nju...kada obuče minicu do ruba tangi i onda je cijelu večer navlači i pravi od nje suknju i čudi se zašto se nekom kita digla....koketira i šalje nedvosmislene znakove i čudi se kako je to krivo protumačeno i zašto si mislio da želi sex ili flert i još sto drugih situacija s jasnom porukom, ali kao krivo protumačenom....!

Imam svoj stil i imiđ, ali isključivo zbog sebe, a ne da mi netko gleda u sise i guzicu ili da bi privukla pažnju muškaraca ili žena..
Krajnje mi je primitivno i degutantno, da netko bulji..može pogledati, ali da stalno bulji je ispod svakog nivoa...
I smatram da nije ništa čudno da žene tako reagiraju, jer za mene jedan kulturan muškarac, sa nivoom opće kulture i ponašanja, neće buljiti, pa da i gola hodam

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 21:50   #24 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar

Hm, prvi konkretan komentar i očekivao sam ga puno prije...samosvjesne žena, koja sise izbaci isključivo zbog svoga gušta, nije joj bitno i nije je briga jel netko, čak što više smatra to vrlo nekulturnim ponašanjem.

Daa, fino odgojeni muškarci vide krajičkom oka, uoče uvijek profinjenim ukusom ili prevedeno evolutivnim instiktom koji nam je priroda dala.....bujna spolna sekundarna obilježja žene uklopljena u stil i imiđ, stvorena kako bi privukla mužjaka...koji sirot zbog lijepo odgoja i manira suzdržava se od pogleda, iako mu adrenalin i testosteron šikaju i ud je spreman za koitus...evolutivno gledano nema smisla i osuđeno na propast...
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 22:08   #25 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,898
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Hm, prvi konkretan komentar i očekivao sam ga puno prije...samosvjesne žena, koja sise izbaci isključivo zbog svoga gušta, nije joj bitno i nije je briga jel netko, čak što više smatra to vrlo nekulturnim ponašanjem.

Daa, fino odgojeni muškarci vide krajičkom oka, uoče uvijek profinjenim ukusom ili prevedeno evolutivnim instiktom koji nam je priroda dala.....bujna spolna sekundarna obilježja žene uklopljena u stil i imiđ, stvorena kako bi privukla mužjaka...koji sirot zbog lijepo odgoja i manira suzdržava se od pogleda, iako mu adrenalin i testosteron šikaju i ud je spreman za koitus...evolutivno gledano nema smisla i osuđeno na propast...
eto složili smo se

evo, ja na poslu znam ispod kute imati, znaš šta..Ništa
samo klompe
i to me pali..da sam gola, a to nitko ne zna, samo ja i tako primam pacijente

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 22:15   #26 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,111
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: croabc Pogledaj Poruke
ali kada nebi postojao sex(normalno nemoguce) ja kazem da bi se ljudi prali jednom godisnje.
ma nemoj...kod mene u zivotu nema sexa a ipak se kupam svaki dan ... i da....ne kupam se s namjerom da cu dobit...kupam se kad smrdim

24....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 23:05   #27 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
eto složili smo se

evo, ja na poslu znam ispod kute imati, znaš šta..Ništa
samo klompe
i to me pali..da sam gola, a to nitko ne zna
mmmmmmmmmmmmmm...prejebeno

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
samo ja i tako primam pacijente

a ovo se zove iskorištavanje i zlouporaba položaja.....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 23:20   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Meni nitko ne bulji u sise....taman imala dekolte do pupka
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 23:23   #29 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Meni nitko ne bulji u sise....taman imala dekolte do pupka
Jel bi trebao pitati u čemu je problem ili reči nije u redu kopati oči onima koji bolje
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 23:23   #30 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,121
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

vodi me na kavu, evo ja ću buljiti

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108