| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor oba spola to rade.. .. Citat: Pravi autor: LPK ...svi želimo privući pažnju suprotnog spola... ... |
| | #21 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
..za mene ne postoji mjera i dobar ukus. Pokazujem sve ![]() | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
I u konačnici nije baš tako jednostavno kao što izgleda. Svi gledaju ovu temu kroz nabijene petice u prvom planu i tange koje vire ispod minice, ali svaka žena ima neki svoj stil, muškarci koji se pale na to i u okviru toga mogu bidi dovoljno explicitne da bi nekoga napalile. Ponata je da su žene svega toga i da pojedine to jako dobro koriste u svakodnevnom životu, u poslu, u dugom redu za čekanje.....'ko je u konačnici blesav?!
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
Imam svoj stil i imiđ, ali isključivo zbog sebe, a ne da mi netko gleda u sise i guzicu ili da bi privukla pažnju muškaraca ili žena.. Krajnje mi je primitivno i degutantno, da netko bulji..može pogledati, ali da stalno bulji je ispod svakog nivoa... I smatram da nije ništa čudno da žene tako reagiraju, jer za mene jedan kulturan muškarac, sa nivoom opće kulture i ponašanja, neće buljiti, pa da i gola hodam
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hm, prvi konkretan komentar i očekivao sam ga puno prije...samosvjesne žena, koja sise izbaci isključivo zbog svoga gušta, nije joj bitno i nije je briga jel netko, čak što više smatra to vrlo nekulturnim ponašanjem. Daa, fino odgojeni muškarci vide krajičkom oka, uoče uvijek profinjenim ukusom ili prevedeno evolutivnim instiktom koji nam je priroda dala.....bujna spolna sekundarna obilježja žene uklopljena u stil i imiđ, stvorena kako bi privukla mužjaka...koji sirot zbog lijepo odgoja i manira suzdržava se od pogleda, iako mu adrenalin i testosteron šikaju i ud je spreman za koitus...evolutivno gledano nema smisla i osuđeno na propast... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
evo, ja na poslu znam ispod kute imati, znaš šta..Ništa samo klompe i to me pali..da sam gola, a to nitko ne zna, samo ja i tako primam pacijente ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| MrCina | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
... i da....ne kupam se s namjerom da cu dobit...kupam se kad smrdim ![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 24.... | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
a ovo se zove iskorištavanje i zlouporaba položaja..... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Meni nitko ne bulji u sise....taman imala dekolte do pupka
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jel bi trebao pitati u čemu je problem ili reči nije u redu kopati oči onima koji bolje ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #30 (permalink) |
| charolastra | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... vodi me na kavu, evo ja ću buljiti ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
« imam problem!!!pomozite please
|
pitanje za zene. jel ga redovito primate ili cekate bolju priliku? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:44.

... i da....ne kupam se s namjerom da cu dobit...kupam se kad smrdim