| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... u Društvo forumu; pa dobro ljudi vi samo gledate zenske sa dekolteom a one sto su zatvorenedo grla te nitko ne gleda....zasto ... |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 192
![]() | pa dobro ljudi vi samo gledate zenske sa dekolteom a one sto su zatvorenedo grla te nitko ne gleda....zasto to????? shelby eleanor uopce se ne slazem s tom osobom jer ja se isto oblacim izazovno ali ne da bi privukla paznju nego zato jer je to moj stil odjevanja a ne reklamiranje mog tjela.....!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d Zadnji Uredio Joks : 21-03-08 u 14:12. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Jebate sto ti volis upitnike i uskličnike ![]() Nego, zast je tebi takav stil odjevanja postao tvoj stil? koji je bio onaj početni razlog? Ugodnije ti je za nogice, muf ili siske kad su bliže otvorenim prostorima i svježem povjetarcu ili manje kostaju takve oskudnije krpice? Ili pak nesto sasvim deseto? Jer ipak se na početku nekako opredjeliš sa svoj stil odjevanja...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,928
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nevenka nam ima 16 godina i muško je, barem kako je navedeno u profilu... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
ja se tako izrazavam.. zapravo o "takVIma" mislim ponajvise da nemaju stila i to je jednostavno to...i ond kada se pokusaju srediti to ispadne Fata iz doboja ![]() ![]() ![]() NEMA SVATKO SVE...pri tome mislim na stil..koji ne mora nuzno biti vezan za dubok džep...ja sam zivi primjer toga ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 192
![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... ![]() ![]() ![]() ![]() da to jest moj stillll.....nisam musko ako hoces dodji pa se sam uvjeri u to....![]()
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,928
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koliko žena samouvjereno misli i apsolutno su sigurne da imaju ukusa i stila.....možda je to i dobro....bar su pune samopouzdanja, jakog ega...
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
a takvi bi trebali biti muskarci
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Joj, ne volim takve muske..
__________________ Swayin' to the rhythm of the new world order and Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums. |
| | |
![]() |
« imam problem!!!pomozite please
|
pitanje za zene. jel ga redovito primate ili cekate bolju priliku? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:18.

funky_d