Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... u Društvo forumu; pa dobro ljudi vi samo gledate zenske sa dekolteom a one sto su zatvorenedo grla te nitko ne gleda....zasto ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-03-08, 13:48   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-03-08
Godina: 16
Poruka: 192
nevenka se izdvaja iz mase
pa dobro ljudi vi samo gledate zenske sa dekolteom a one sto su zatvorenedo grla te nitko ne gleda....zasto to?????

shelby eleanor uopce se ne slazem s tom osobom jer ja se isto oblacim izazovno ali ne da bi privukla paznju nego zato jer je to moj stil odjevanja a ne reklamiranje mog tjela.....!!!!!!!!!!!!!!!

Zadnji Uredio Joks : 21-03-08 u 14:12.
nevenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 13:53   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,622
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna...

Jebate sto ti volis upitnike i uskličnike
Nego, zast je tebi takav stil odjevanja postao tvoj stil? koji je bio onaj početni razlog? Ugodnije ti je za nogice, muf ili siske kad su bliže otvorenim prostorima i svježem povjetarcu ili manje kostaju takve oskudnije krpice? Ili pak nesto sasvim deseto?
Jer ipak se na početku nekako opredjeliš sa svoj stil odjevanja...
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 13:59   #43 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,928
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna...

nevenka nam ima 16 godina i muško je, barem kako je navedeno u profilu...
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 14:29   #44 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 15:25   #45 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 19
Poruka: 837
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Da, bitan je stil i stvar ukusa, iako je lako biti pametan i imati stil kad imaš dubok džep....s druge strane....da volimo vidjeti otkriveno, ali nemoj podcjenjivati ukus muškarca i da ne vidi i ne razlikuje svilu od sintetike

ps. bitcharka....."lake" cure...jeftine....seljanke....laka si na kvalifikacijama s dubokim džepom
lol..nisam imala nikakvu losu namjeru..
ja se tako izrazavam..

zapravo o "takVIma" mislim ponajvise da nemaju stila i to je jednostavno to...i ond kada se pokusaju srediti to ispadne Fata iz doboja
NEMA SVATKO SVE...pri tome mislim na stil..koji ne mora nuzno biti vezan za dubok džep...ja sam zivi primjer toga
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 15:41   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-03-08
Godina: 16
Poruka: 192
nevenka se izdvaja iz mase

da to jest moj stillll.....nisam musko ako hoces dodji pa se sam uvjeri u to....
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 18:20   #47 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar

koliko žena samouvjereno misli i apsolutno su sigurne da imaju ukusa i stila.....možda je to i dobro....bar su pune samopouzdanja, jakog ega...
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 18:25   #48 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 19
Poruka: 837
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
koliko žena samouvjereno misli i apsolutno su sigurne da imaju ukusa i stila.....možda je to i dobro....bar su pune samopouzdanja, jakog ega...
da..to su ti te suvremene zene..
a takvi bi trebali biti muskarci
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 18:26   #49 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
kakvi bi trebali biti muškarci????
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 18:27   #50 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,020
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
Joj, ne volim takve muske..
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108