| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: nevenka pa dobro ljudi vi samo gledate zenske sa dekolteom a one sto su zatvorenedo grla te ... |
| | #51 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
![]() btw. jel se prezivas mozda ciganovic? ![]() ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... pa puni samopouzdanja..kako si i rekao... zar ti ne vidis kaj prije pises...pa procitaj si.. ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pa vidim i zato i pitam.....jel namjanje što vidim oko sebe su muškarci bez samopouzdanja, nerelanih kriterija o svom stilu i izgledu
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 192
![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
svaka cast
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
Zapamti!! Mi smo pacijenti a ne stvorovi!!! Ti bi htjela da ti bulje, a kad bi meni samo malo oko pobjeglo, odma bi dobio šamar! Eto. Cure nikad zadovoljne ![]() | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
oprosti ali ja sam govorila da muskarci trebaju biti samouvjereni i imati realni kriterij... ti si pitao kakvi trebaju biti?(kao da si corav btw) zar ne vidis sto sam napisala prije..ne provociraj molim te nisam ti apsolutno nista napravila.. skuzila sam da se volis praviti pametnjaković, i tko si ti uopce da sudis o tome tko ima nerealne kriterije o svom stilu i odjevanju? Marko Grubnić? ako ti nisam simpaticna iili nesto jos gore zanemari me..a ne da me pokusavas spustiti u nekom mom postu koji apsolutno nema veze s tim.. ok?
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,913
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
Hehehe.. ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | curo, toliko si nasrala u prethodnom postu o meni da sam ovo ili ono bez ikakvog povoda, izvrijeđala...bez ikakve argumentacije, dovoljno da se ispričaš jer ja tebi nisma ništa ni slično rekao...!!!! a pitanja su gore sasvim normalna i bez ikakve provokacije prema tebi, na kraju krajeva nismo nikada ni komunicirali niti se susretali po postovima.....stoga mani me se i inače prvo dobro razmisli prije nego što ovako olako osereš.. ![]() ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,913
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
![]() |
« imam problem!!!pomozite please
|
pitanje za zene. jel ga redovito primate ili cekate bolju priliku? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:19.

svaka cast
funky_d