Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: nevenka pa dobro ljudi vi samo gledate zenske sa dekolteom a one sto su zatvorenedo grla te ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-03-08, 18:28   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna...

Citat:
Pravi autor: nevenka Pogledaj Poruke
pa dobro ljudi vi samo gledate zenske sa dekolteom a one sto su zatvorenedo grla te nitko ne gleda....zasto to?????

shelby eleanor uopce se ne slazem s tom osobom jer ja se isto oblacim izazovno ali ne da bi privukla paznju nego zato jer je to moj stil odjevanja a ne reklamiranje mog tjela.....!!!!!!!!!!!!!!!
zasto se uzbudjujes onda toliko oko toga sto sam ja rekla?

btw. jel se prezivas mozda ciganovic?
Star 21-03-08, 18:29   #52 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 837
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
kakvi bi trebali biti muškarci????
pa puni samopouzdanja..kako si i rekao...

zar ti ne vidis kaj prije pises...pa procitaj si..
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 19:00   #53 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna...

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
pa puni samopouzdanja..kako si i rekao...

zar ti ne vidis kaj prije pises...pa procitaj si..
pa vidim i zato i pitam.....jel namjanje što vidim oko sebe su muškarci bez samopouzdanja, nerelanih kriterija o svom stilu i izgledu
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 19:18   #54 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-03-08
Godina: 16
Poruka: 192
nevenka se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Imam svoj stil i imiđ, ali isključivo zbog sebe, a ne da mi netko gleda u sise i guzicu ili da bi privukla pažnju muškaraca ili žena..
Krajnje mi je primitivno i degutantno, da netko bulji..može pogledati, ali da stalno bulji je ispod svakog nivoa...
I smatram da nije ništa čudno da žene tako reagiraju, jer za mene jedan kulturan muškarac, sa nivoom opće kulture i ponašanja, neće buljiti, pa da i gola hodam
slazem se u potpunossti s tobom......svaka cast
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 19:23   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
eto složili smo se

evo, ja na poslu znam ispod kute imati, znaš šta..Ništa
samo klompe
i to me pali..da sam gola, a to nitko ne zna, samo ja i tako primam pacijente
Bemti .. kakvu pomoć može očekivati nesretnik bez svijesti u toj bolnici...
Zapamti!! Mi smo pacijenti a ne stvorovi!!!
Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Meni nitko ne bulji u sise....taman imala dekolte do pupka
Ti bi htjela da ti bulje, a kad bi meni samo malo oko pobjeglo, odma bi dobio šamar! Eto. Cure nikad zadovoljne
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 22:26   #56 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 837
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

Citat:
pa vidim i zato i pitam.....jel namjanje što vidim oko sebe su muškarci bez samopouzdanja, nerelanih kriterija o svom stilu i izgledu
pa ali onda ne trebas pitati ako si shvatio..imas totalno glupi nacin kada zelis nekoga spustiti..i ispasti vrlo mudar..

oprosti ali ja sam govorila da muskarci trebaju biti samouvjereni i imati realni kriterij...

ti si pitao kakvi trebaju biti?(kao da si corav btw)
zar ne vidis sto sam napisala prije..ne provociraj molim te nisam ti apsolutno nista napravila..

skuzila sam da se volis praviti pametnjaković, i tko si ti uopce da sudis o tome tko ima nerealne kriterije o svom stilu i odjevanju?
Marko Grubnić?
ako ti nisam simpaticna iili nesto jos gore zanemari me..a ne da me pokusavas spustiti u nekom mom postu koji apsolutno nema veze s tim..
ok?
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 23:07   #57 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,913
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Bemti .. kakvu pomoć može očekivati nesretnik bez svijesti u toj bolnici...
Zapamti!! Mi smo pacijenti a ne stvorovi!!!

Ti bi htjela da ti bulje, a kad bi meni samo malo oko pobjeglo, odma bi dobio šamar! Eto. Cure nikad zadovoljne

Hehehe..

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 23:13   #58 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna...

curo, toliko si nasrala u prethodnom postu o meni da sam ovo ili ono bez ikakvog povoda, izvrijeđala...bez ikakve argumentacije, dovoljno da se ispričaš jer ja tebi nisma ništa ni slično rekao...!!!!

a pitanja su gore sasvim normalna i bez ikakve provokacije prema tebi, na kraju krajeva nismo nikada ni komunicirali niti se susretali po postovima.....stoga mani me se i inače prvo dobro razmisli prije nego što ovako olako osereš..
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 23:14   #59 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,913
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
curo, toliko si nasrala u prethodnom postu o meni da sam ovo ili ono bez ikakvog povoda, izvrijeđala...bez ikakve argumentacije, dovoljno da se ispričaš jer ja tebi nisma ništa ni slično rekao...!!!!

a pitanja su gore sasvim normalna i bez ikakve provokacije prema tebi, na kraju krajeva nismo nikada ni komunicirali niti se susretali po postovima.....stoga mani me se i inače prvo dobro razmisli prije nego što ovako olako osereš..
ti to meni?

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 23:17   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,544
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

mislim da to nije tebi...to njih dvoje raspravljaju
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108