Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... u Društvo forumu; any way, no hard feelings...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-03-08, 23:19   #61 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,532
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru
Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna...

any way, no hard feelings

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 23:20   #62 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
hard feelings
pa ne večeras...nisam raspoložen...može sutra?
pajo-patakRi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 23:20   #63 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna...

Citat:
ti to meni?
uvalila si strap između dva posta.....
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 23:21   #64 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru
Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
pa ne večeras...nisam raspoložen...može sutra?

Mali hoćeš po guzici

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
uvalila si strap između dva posta.....
ON

Zadnji Uredio daidza : 21-03-08 u 23:35.
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 23:23   #65 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

daj šta daš
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 23:25   #66 (permalink)
dr.sc. Foruma

štikla 13 cm

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 23:31   #67 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

kakva je to?. Kupiš onu najveću (10 cm) i onda ju daš na tunning. -Dajte mi to gospon postolar našibajte na 13 centimetara...kaj će mi takva? pa da puknem stvora u jaja s vremena na vrijeme..
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 23:34   #68 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
kakva je to?. Kupiš onu najveću (10 cm) i onda ju daš na tunning. -Dajte mi to gospon postolar našibajte na 13 centimetara...kaj će mi takva? pa da puknem stvora u jaja s vremena na vrijeme..
hehehe
lijepa je..za pušiti ili da guzu

Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 03:29   #69 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,671
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke

Ti bi htjela da ti bulje, a kad bi meni samo malo oko pobjeglo, odma bi dobio šamar! Eto. Cure nikad zadovoljne
ne bi dobio šamar...............................................................................................................................................................................................................
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 09:06   #70 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Oh Bože toliko komentara moram napisati, zašto guram nos di mu nije mjesto, žao mi je ali moram, njuškalo sam!!!!

Citat:
Imam svoj stil i imiđ, ali isključivo zbog sebe, a ne da mi netko gleda u sise i guzicu ili da bi privukla pažnju muškaraca ili žena..
Krajnje mi je primitivno i degutantno, da netko bulji..može pogledati, ali da stalno bulji je ispod svakog nivoa...
I smatram da nije ništa čudno da žene tako reagiraju, jer za mene jedan kulturan muškarac, sa nivoom opće kulture i ponašanja, neće buljiti, pa da i gola hodam
Hoće, hoće
Osobito ako gola hodaš, vilica će mu ispasiti, i jezik se otkoturati pod auto

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
ma nemoj...kod mene u zivotu nema sexa a ipak se kupam svaki dan ... i da....ne kupam se s namjerom da cu dobit...kupam se kad smrdim
Kupam se uvijek, ne zbog sexa, nego jer se bolje osjećam

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Meni nitko ne bulji u sise....taman imala dekolte do pupka
Ja ću baciti oko ako mi se sviđaš?!?

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
mislim da postoji vrlo velika razlika od trendy skladno i lijepo izazovno obucene zenske..koja pokazuje svoje adute pri tome nije vulgarno...te između onih selja belja u sintetickim majicama i cajka kombinacijama..koje odisu jeftinocom...

a nikada mi nije ni bilo jasno zasto bi se pravi frajer napalio na takvo sto..
ocito ima takvih..tu kao i svugdje
Zato jer dečki gledaju sise, a ne kvalitetu robe i materijala koja ih pokriva ili ne, uostalom večina muških koje ja poznajem ne trpi i ne pati od tko zna kakvih marki za oblačenje, jer ljepota ako je prirodna nije bitno što slušaš , ni kako se oblačiš!!!

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Nego, zast je tebi takav stil odjevanja postao tvoj stil? koji je bio onaj početni razlog? Ugodnije ti je za nogice, muf ili siske kad su bliže otvorenim prostorima i svježem povjetarcu ili manje kostaju takve oskudnije krpice? Ili pak nesto sasvim deseto?
Jer ipak se na početku nekako opredjeliš sa svoj stil odjevanja...

....sigurno ono što svi razumijemo, ali će ti ona barem 7-10 puta reći da TI to ne RAZUMIJEŠ!!!

Citat:
Pravi autor: nevenka Pogledaj Poruke
da to jest moj stillll.....nisam musko ako hoces dodji pa se sam uvjeri u to....
Dolazim, samo reci gdje???!

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
Joj, ne volim takve muske..
Neven Ciganović????

Citat:
štikla 13 cm
78Cm?
Što ste viši, lakše padate!!!!
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114