| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... u Društvo forumu; predaleko je trebalo bih ti puno vremena da dodjes....dok bi ti doso meni bi vec prosla volja... kuzis... |
| | #71 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 172
![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... predaleko je trebalo bih ti puno vremena da dodjes....dok bi ti doso meni bi vec prosla volja... kuzis ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
![]() nego ballbusting ![]() ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
One zatvorene do grla me straše, bojim se da vuk ne izleti van ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,537
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Neki poznati muskarci su izjavili da su im vishe sexy zene zakopcane do grla, nego one otkrivene 'na izvol'te'...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #75 (permalink) |
| charolastra | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... da, predroljasto je ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-08 Godina: 22
Poruka: 36
![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... i ja tako mislim. ![]() ako imas vec kratku suknjicu, nemoras nosit i topic s izrezom do trbuha... uvijek moras nac dobru mjeru. a i sto je po mom najvaznije, je ponasanje. mozes ti citavo tijelo sakrit odjecom, ali ako se ponasas ko neka glupaca to ti nevrijedi nista. moras imat stila !! i pokazat, da i ako si malo sexy obucena da to neznaci da si laka. niko nece lose o tebi pricati, a muski ce te cjeniti. a ako zenska ima seksi tijelo onda ce uvjek muski buljit u nju, bez obzira jeli se golisavo nosi ili ne. recimo ima cura dobru guzicu, i nek ona obuce jeans hlace do zemlje, opet ce joj izgledat guzica sexy, ma da se nevide ni gacice ni guzica i opet ce muski buljit. |
| | |
| | #77 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... ne podnosim bas najbolje kad zena ima predobro tijelo a onda se do grla zakopca...al ni ne podnosim da se bas razgoliti (jos ak je vani -5 a ona u minici i topicu nekom)...brrrr....prihvatljivo bi bilo bikini il nekaj tipa minica da si na plazi po ljetu...al u klubu... ma....ja isto serem...jebe se meni kaj se ona i "ona" smrzava, glavno da ja uzivam u pogledu...guze, sisa, sve je to meni ko elektroliza...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,537
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
slazem se u potpunosti samo sto muski isto znaju bit prenapadni. mozda se ona tako sredila samo za odredenog, a musko ko musko ce piljit bila ona zauzeta ili ne
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! | |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,688
![]() | |
| | |
![]() |
« imam problem!!!pomozite please
|
pitanje za zene. jel ga redovito primate ili cekate bolju priliku? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:39.

funky_d