| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... u Društvo forumu; a stari moj, kad moran pocet tako recenicu... meni se ne dize! tog ima na kile danas.. umjesto da gledas ... |
| | #81 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... a stari moj, kad moran pocet tako recenicu... meni se ne dize! tog ima na kile danas.. umjesto da gledas samo u noge i guzice i sise!!! probaj je napoko pogledat u lice' mos je onako od gledat kratkim pogledom od pete do glave!!! ali se od tad zadrzi samo na glavi... ne na sisama???? i kad znas da je ne mos imat ili da nije tvoja.. a vec si je ocjenio...ako je gledas u facu bar si joj dao do znanja da je dobro obucena - amen ako ona tebi daje takve signale...eh da bar imam muda i uletit joj |
| | |
| | #82 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... ja ne nosim dekolte veliki, ok ljeti uleti tu i tamo neka majicica... nije mi ugodno da te netko gleda ''skoro'' pa u glavu, haha, i to se lako skuzi... ali ja imam situaciju jer obozavam ultra kratke suknjice i šorciće nositi (takodjer ljeti), i tad mi bude cudno zasto to privlaci paznju (valjda je to jer meni su moje noge samo dvije dobre hodalice, nista drugo), i za razliku od dekoltea ne skuzis svaki put da netko mozda prati... ali i dalje obozavam ultra kratko, i bas me briga... inace, nemam pojma je li privlacim paznju ili bas i ne... nisam napadna, vise sam tihi igrac (ovo ne bi nitko vjerovao tko me zna, ali kad nisam na svom terenu jako sam tiha, i istrazujem situaciju)... dok ne upoznam teren, onda opet po svom hahaha... |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Evo jedna žena da prosvijetli forumaše! Ja i moj momak šetamo gradom i redovito nađemo 5 cura kojima se smijemo jer vani dere bura, one su u mrežastim čarapicama, minici do guzice, dekolteom do pupka,... Ne da im se smijemo, nego mi odma izraz gađenja pređe preko lica! Treba se imat stila! Ja sam uvjerenja da se žene sređuju prvo za sebe, a onda za druge žene (da bi bile ljubomorne, jel) i onda za dečke! A u mom slučaju, najmrže mi se sredit kad idem bez momka van, jer ko i svako žensko obožavam krpice, a onda ne mogu doć do stanice bez dobacivanja i pogleda. Al zato kad sam s momkom - obožavam se malo izazovnije obuć, ali sve s mjerom. I trebaš znat šta ti stoji, šta ne. Mislim da te što su spomenute u uvodnom postu se uglavnom pare glupe, sve po šta su došle i jest sex ili im se koketira. I normalno da će muško reagirat. Pa reagiraju i žene kad im se muški nabacuju!
__________________ |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-08 Godina: 41
Poruka: 80
![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Vidim da ova tema vodi u rubriku "Fashion", cudi me da jos nitko nikog nije pogledao u oci, pa u ocima se vidi da li je neko obucen jer se tako fura ili jer je u lovu na meso. Odmah se vidi da li procjenjuje ili je totalno nezainteresiran, Pa normalno je da bacis pogled na sise, ako su izlozene, valjda je to zivotinjski instikt, ali zena osim krpica mora i hodati na odredjen nacin i narocito gledati na odredjen nacin ako je imalo zainteresirana. Sta imam od toga da slinim na sise i ostale lijepe stvari ako me nije okrznula pogledom. Mnogi od stabla ne vide shumu.
__________________ "Coitus ergo sum" ![]() I'm 2 sexy 4 my hair, that's why is not there. |
| | |
| | #87 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Dar je čini se nekaj zabrijao na aute ![]() OnTopic: normalno da se svaka cura sređuje za sebe i da svojim izgledom (...) želi privući pažnju i komentare, bilo pozitivne bilo negativne. Na kraju, bitno je da se priča. A to što se priča, nekima nije bitno. Kako je ovo već postala pomalo fasheon tema, moram reći da se puno cura oblači prekoma (kako bi to Mačak rekao) i sve su one uvjerene da imaju stila. To kaj je stil isti kod svake to i potvrđuje ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #88 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
Neću više, nije ova tema, al morala san se osvrnit ![]()
__________________ | |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,477
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
Sigurno su mu fuj. ![]()
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! | |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: svaka žena u svakom trenutku jako dobro zna... Citat:
''Ahaaaaa Sigurno su mu fuj.'' - bravo mama, to obično tako biva hehehe... | |
| | |
![]() |
« imam problem!!!pomozite please
|
pitanje za zene. jel ga redovito primate ili cekate bolju priliku? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:03.