| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi *svrsavanje u dalj* u Društvo forumu; evo jedno pitanje od mene...na raznim "filmovim" se vidi kako tip kad svrsaje "ispali svoje metke&... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-02-08 Godina: 24
Poruka: 7
![]() | evo jedno pitanje od mene...na raznim "filmovim" se vidi kako tip kad svrsaje "ispali svoje metke" na dosta veliku daljinu...kako se to uspje?? jel ima kakva posebna tehnika za to?? ili je to "od boga dato"?? ![]() moram rec da ja maximalno 20 cm uspjem ali to je najnajvise...vecinom bude oko 5 do 10 cm...(nemjerim ja to tako tocno) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: *svrsavanje u dalj* Jebate koji su to "problemi" ![]() "koliko daleko svršiš" "20 cm. ti?" "koji si ti looser. 20.03 cm" ... uz ponosno kimanje glavom i pravljenja strahi ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. Zadnji Uredio dorina : 09-02-08 u 22:42. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: *svrsavanje u dalj* sve ovisi o napaljenosti, da recimo trošim Lanu J. toliko bi svršio da bi ju valjda zaljepio za zid kao u Scary Movie 1 ![]()
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-02-08 Godina: 24
Poruka: 7
![]() | Re: *svrsavanje u dalj* narode svi koji se cude ovim "problemima" u ovom topicu...jednostavno me vase misljenje neinteresira!! znaci ako vam je glupa tema nemoj te pisat...a ako imate sta za rec o ovom sto pitam onda pisite!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:44.