Gadno!![]()
Raspravljate o temi Swing-razmjena partnera u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Da li je tko probao, imate li iskustva u swingu,kakvi su vasi stavovi po tom pitanju? Za one malo manje ...
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
Gadno!![]()
Nisam probao i ne bi hvala !
potpisujem!Pravi autor: sahasa666
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Nisam ni ja probao i također niti nebi
Niti najmanje me ne ubuđuje prizor da se moja draga kara s nekim drugim pa makar ja u isto vrijem karao naj naj curu/ženu na svijetu![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
A zasto ne, bas me zanima?
Iskreno da vam kazem, meni to ne zvuci lose.
"Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji.
slazem sePravi autor: trandzo
![]()
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
Već sam puno puta pričala s prijateljima i prijateljicama o tome i zaključak nam je da bi, ali da idem sa osobom do koje mi uopće nije stalo.
Pain is caused by pleasure
Pravi autor: saan
pa poanta je da idešs osobom do koje ti je stalo i da se ševite svi zajedno jedni s drugima...to je zatvoreni krug povjerenja kod njih i u tome je cijela poanta kod swinganja
moj osobni stav-svašta sam probao i znatiželja će mi stojati jednoga dana glave, ali ovo nikada ne bi....nisam spreman na tako nešto
....žrtva sam bludnih misli....
Nisam probala niti bi željela probatiTko voli, nek izvoli...ali ja sam previše vezana za svoga partnera tako da ne znam da li bi neka ženska koja bi trebala biti s mojim partnerom, a da ja to gledam, to uopće i preživjela
A i meni bi se gadila pomisao da me dira neki tip koji svaku večer spava sa drugom ženom
![]()