Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Tepanje... u Društvo forumu; volite li kad vam partner ili partnerica tepaju....kad vas zovu bubice, kolacicu, kruskice....ili slicno ? ako da, zasto to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-04-07, 00:05   #1 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,516
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina
Tepanje...

volite li kad vam partner ili partnerica tepaju....kad vas zovu bubice, kolacicu, kruskice....ili slicno ? ako da, zasto to volite i koje izraze koriste... ?
osobno ne volim tepanje ( ako se ne radi o djeci ili zivoinjama ) pa me zanima kak je to kod vas?
ja u svakom tvome danu bit cu
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 02:43   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Tepanje...

Joj to kolačiću, buhtlice, itd. mi je malo debilno, ali inače tepam, svima tj svemu što mi je slatko... čak su svi od mene pokupili to moje tepanje... a zašto volim pa zato jer sam maza
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 03:49   #3 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika DANIELcroatia

Datum registracije: 04-01-07
Godina: 24
Poruka: 1,132
DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DANIELcroatia Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DANIELcroatia Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku DANIELcroatia Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DANIELcroatia

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
volite li kad vam partner ili partnerica tepaju....kad vas zovu bubice, kolacicu, kruskice....ili slicno ? ako da, zasto to volite i koje izraze koriste... ?
osobno ne volim tepanje ( ako se ne radi o djeci ili zivoinjama ) pa me zanima kak je to kod vas?
Pa meni to nije loše... ali više ja volin rec curi nego da ona meni to govori
DANIELcroatia je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 03:56   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,768
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Iskreno govoreći, rijetke su osobe kod kojih ne ću poluditi ako mi ma i probaju tepati. Normalno, kontrolirat ću reakciju (reći, ajd pleeeaaase nemoj, ili tako nešto) ali iznutra će mi 'para na uši'... Što se tiče tepanja ženskoj čeljadi, to će još kako-tako proći, ali ne mogu reći da sam baš nešto vičan tome.
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 12:27   #5 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,624
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Nije baš da volim da me oslovljava sa raznim umanjenicama životinjica, a niti ja njemu nešto ne tepam, zapravo nevolim tepanje osim ako nisu djeca u pitanju. Možda jedino "ljubek", ali samo u situacijama ako sam nešto skrivila...
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 12:36   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 2,428
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Nisam neki zaljubljenik u tepanje... ustvari ako neka osoba previše tepa to mi strašno ide na živce
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 12:39   #7 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

nije da sam primjetila da mi dečki tepaju ali ja volim tepati pogotovo kad recimo bi znala da to nekoga jako živcira

ja tepam cini *debelo prase moje buci buci"
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 12:40   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Ne podnosim tepanje! Ok mi je tu i tamo upotrijebiti par umanjenica moga imena ili reći nešto slatko,a li zvati me maco, kuco, buco ili gući-gući-bući onim iritantnim izmijenjenim glasom ne dolazi u obzir!
Je ja sad zvučim malo grubo
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 12:42   #9 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,516
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
ja tepam cini *debelo prase moje buci buci"
ja u svakom tvome danu bit cu
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 14:20   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,660
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Ne volim tepanje.....dečko me od milja nekad nazove glupačo ili pizdo....a njega "budalo"....to mi je nekak napaljujuće....više nego medo, buhtlice....bljuf!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: tepanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114