| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Tepanje... u Društvo forumu; volite li kad vam partner ili partnerica tepaju....kad vas zovu bubice, kolacicu, kruskice....ili slicno ? ako da, zasto to ... |
| | #1 (permalink) |
| MrCina | Tepanje... volite li kad vam partner ili partnerica tepaju....kad vas zovu bubice, kolacicu, kruskice....ili slicno ? ako da, zasto to volite i koje izraze koriste... ? osobno ne volim tepanje ( ako se ne radi o djeci ili zivoinjama ) pa me zanima kak je to kod vas?
__________________ potrazi me... znas da sam negdje blizu znas da uvijek sam blizu pronadji me... u svakome svome danu ja u svakom tvome danu bit cu |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tepanje... Joj to kolačiću, buhtlice, itd. mi je malo debilno, ali inače tepam, svima tj svemu što mi je slatko... čak su svi od mene pokupili to moje tepanje... a zašto volim pa zato jer sam maza ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Tepanje... Citat:
![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tepanje... Iskreno govoreći, rijetke su osobe kod kojih ne ću poluditi ako mi ma i probaju tepati. Normalno, kontrolirat ću reakciju (reći, ajd pleeeaaase nemoj, ili tako nešto) ali iznutra će mi 'para na uši'... Što se tiče tepanja ženskoj čeljadi, to će još kako-tako proći, ali ne mogu reći da sam baš nešto vičan tome. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #5 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tepanje... Nije baš da volim da me oslovljava sa raznim umanjenicama životinjica, a niti ja njemu nešto ne tepam, zapravo nevolim tepanje osim ako nisu djeca u pitanju. Možda jedino "ljubek", ali samo u situacijama ako sam nešto skrivila...
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tepanje... nije da sam primjetila da mi dečki tepaju ali ja volim tepati pogotovo kad recimo bi znala da to nekoga jako živcira ![]() ja tepam cini *debelo prase moje buci buci"![]()
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tepanje... Ne podnosim tepanje! Ok mi je tu i tamo upotrijebiti par umanjenica moga imena ili reći nešto slatko,a li zvati me maco, kuco, buco ili gući-gući-bući onim iritantnim izmijenjenim glasom ne dolazi u obzir! ![]() Je ja sad zvučim malo grubo ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,660
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tepanje... Ne volim tepanje.....dečko me od milja nekad nazove glupačo ili pizdo....a njega "budalo"....to mi je nekak napaljujuće....više nego medo, buhtlice....bljuf!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: tepanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:03.

tj svemu što mi je slatko... čak su svi od mene pokupili to moje tepanje... a zašto volim
pa zato jer sam maza 

*debelo prase moje buci buci"