Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Tepanje... u Društvo forumu; hahaha jesi siguran da je baš tepanje u pitanju? neznam, moja sestrična i njen dečko jedno drugo zovu 'đubre' i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-04-07, 17:42   #21 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,839
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero
Re: Tepanje...

hahaha jesi siguran da je baš tepanje u pitanju? neznam, moja sestrična i njen dečko jedno drugo zovu 'đubre' i slično..
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 18:10   #22 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,102
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
Ovo me podsjetilo na jednu situaciju..... ja i kompić krstarimo autom po kvartu, i na raskrižju sretnemo kompića s curom, on priđe, a onda ostala 2-3 m iza njega, a manijak se okrene prema njoj i drekne : "dođi vamo skote narkomanski, da se upoznaš s ljudima!!!", ja sam puko

Maslow je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 18:40   #23 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,323
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Volim da mi se tepa, pogotovo ako sam imala los dan. I volim tepat, ali naravno sve u granicama dobrog ukusa, ne valja ni to ako je pretjerano ili ako se koriste neke fraze tipa "koke" , na to mi se digne kosa na glavi.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 19:22   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,604
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
Ovo me podsjetilo na jednu situaciju..... ja i kompić krstarimo autom po kvartu, i na raskrižju sretnemo kompića s curom, on priđe, a onda ostala 2-3 m iza njega, a manijak se okrene prema njoj i drekne : "dođi vamo skote narkomanski, da se upoznaš s ljudima!!!", ja sam puko

Pa recimo da se i ja i moj dragi tako razgovaramo.....ali meni je to dokaz bliskosti npr...na ništa se to ne vrijeđam...dapače, slatko mi je onak..... Jednom je jedan moj frend (kad je čuo da me dečko oslovio sa "kujo" ) popizdio ih zvrijeđao ga da kak on nema poštovanja prema meni...i bla, bla, bla.....kad sam mu objasnila naš odnos umro je od smijeha!!!
U krugu ljudi koje ne znamo to katkad ispadne ružno možda, ali ja uživam u tim slatkim "uvredicama".
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 13:08   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 106
fear me se izdvaja iz mase

Malo "uvredica" kako ti kazes je slatko,ali ovo sta moja meni govori.............jebote,vec me pomalo strah za zivot!!!!!! A sram me otic na policiju...........a ionako nebi nis poduzeli!!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 13:10   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

hihihi...a tomu ovaj nick?!
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-07, 14:23   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 106
fear me se izdvaja iz mase

Da!! A problem je sto nitko ne shvaca ozbiljno problem maltretiranja muskaraca i misle da ne postoje zene zlostavljacice!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 23-04-07, 15:04   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Volim svojoj maloj tepati, kao i ona meni i ne smeta me to nimalo. Dapace to mi je izraz medjusobne ljubavi i nakon vise godina veze. Naravno, to tepanje je ono iskreno, a ne prenemaganje u drustvu da se odjednom medjusobno zovemo micek, mišek, mačak, bubica i sl. To se koristi isključivo u "internoj" upotrebi.
A sto se tiče vrijeđaone - meni je to izraz medjusobnog nepostivanja bilo u zezanciji ili ne.
Jednostavno sam u tome oldschool. Na početku veze sam joj pojasnio da ne volim vrijedjanje u vezi jer smatram to izrazom nepostivanja partnera. I to smo jednoglasno usvojili. Do sada se nikad nije dogodilo niti sa moje ili njene strane vrijedjanje. A znalo je biti svadja u vezi...
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-07, 15:37   #29 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Jednostavno sam u tome oldschool. Na početku veze sam joj pojasnio da ne volim vrijedjanje u vezi jer smatram to izrazom nepostivanja partnera.
Odgovori sa citatom
Star 23-04-07, 15:47   #30 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,003
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi
Smile Re: Tepanje...

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Volim da mi se tepa, pogotovo ako sam imala los dan. I volim tepat, ali naravno sve u granicama dobrog ukusa, ne valja ni to ako je pretjerano ili ako se koriste neke fraze tipa "koke" , na to mi se digne kosa na glavi.
.....potpisujem......... .......a uvrede ili neke "grube riječi" ne podnosim...
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: tepanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113