| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Tepanje... u Društvo forumu; hahaha jesi siguran da je baš tepanje u pitanju? neznam, moja sestrična i njen dečko jedno drugo zovu 'đubre' i ... |
| | #22 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Tepanje... Citat:
![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tepanje... Volim da mi se tepa, pogotovo ako sam imala los dan. I volim tepat, ali naravno sve u granicama dobrog ukusa, ne valja ni to ako je pretjerano ili ako se koriste neke fraze tipa "koke" , na to mi se digne kosa na glavi.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tepanje... Citat:
Pa recimo da se i ja i moj dragi tako razgovaramo.....ali meni je to dokaz bliskosti npr...na ništa se to ne vrijeđam...dapače, slatko mi je onak..... Jednom je jedan moj frend (kad je čuo da me dečko oslovio sa "kujo" ) popizdio ih zvrijeđao ga da kak on nema poštovanja prema meni...i bla, bla, bla.....kad sam mu objasnila naš odnos umro je od smijeha!!! U krugu ljudi koje ne znamo to katkad ispadne ružno možda, ali ja uživam u tim slatkim "uvredicama".
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 106
![]() | Re: Tepanje... Malo "uvredica" kako ti kazes je slatko,ali ovo sta moja meni govori.............jebote,vec me pomalo strah za zivot!!!!!! A sram me otic na policiju...........a ionako nebi nis poduzeli!!!!!!
__________________ Živi svaki dan kao da ti je zadnji i jednog češ dana biti u pravu |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 106
![]() | Re: Tepanje... Da!! A problem je sto nitko ne shvaca ozbiljno problem maltretiranja muskaraca i misle da ne postoje zene zlostavljacice!!!!!
__________________ Živi svaki dan kao da ti je zadnji i jednog češ dana biti u pravu |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tepanje... Volim svojoj maloj tepati, kao i ona meni i ne smeta me to nimalo. Dapace to mi je izraz medjusobne ljubavi i nakon vise godina veze. Naravno, to tepanje je ono iskreno, a ne prenemaganje u drustvu da se odjednom medjusobno zovemo micek, mišek, mačak, bubica i sl. To se koristi isključivo u "internoj" upotrebi. A sto se tiče vrijeđaone - meni je to izraz medjusobnog nepostivanja bilo u zezanciji ili ne. Jednostavno sam u tome oldschool. Na početku veze sam joj pojasnio da ne volim vrijedjanje u vezi jer smatram to izrazom nepostivanja partnera. I to smo jednoglasno usvojili. Do sada se nikad nije dogodilo niti sa moje ili njene strane vrijedjanje. A znalo je biti svadja u vezi...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tepanje... Citat:
![]()
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
.......a uvrede ili neke "grube riječi" ne podnosim...
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: tepanje |
« Sex u kolima
|
Prvi put= ne ide »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:03.

i misle da ne postoje zene zlostavljacice!!!!!