| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Tepanje... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: -misic- volim kad vam partner tepa....kad me zovu bubice, kolacicu, kruskice i slicno pa to nisam ... |
| | #52 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tepanje... Ma sve zavisi od osobe.. nekim osobama to stvarno ne stoji. Ja ne volim da se meni tepa, i to mi je malo čudno vidjet kod muškarca, ali ima i onih koji to dobro rade (koja rečenica ). A iskreno ja nisam srela još mušku osobu koja se nije rastopila na moje tepanje, iako to ne bi nazvala tepanjem, to nije ono prenemaganje, nego više uvlačenje pod kožu...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Tepanje... Citat:
to mi je slatko,ali samo ako je tepanje iskreno a ne lažno ili gluma.koje izraze-kako kad...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,401
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tepanje... pa tepam curi, ona meni slabo nesto al u osnovi, volim je maziti i tepati joj, naravno kad smo sami, nesto mi glupo u drustvu joj govoriti .... ne znam...to sto joj vec govorim ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
![]() |
| Tagovi: tepanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:39.

). A iskreno ja nisam srela još mušku osobu koja se nije rastopila na moje tepanje, iako to ne bi nazvala tepanjem, to nije ono prenemaganje, nego više uvlačenje pod kožu...
...Volim tu i tamo nabaciti lagano tepanje..al' nemogu bilo kojoj... niti primati od svake....mora biti neke kemije,.........ali ona uvredljiva tepanja(vrijeđanja)..
..koja sam ranije pročitao...ne...ne,to nedolazi u obzir
to mi je slatko,ali samo ako je tepanje iskreno a ne lažno ili gluma.
al u osnovi, volim je maziti i tepati joj, naravno kad smo sami, nesto mi glupo u drustvu joj govoriti .... ne znam...to sto joj vec govorim 
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!