| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Test za određivanje spola u Društvo forumu; Ja jos ne kontam hahaha... |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 30
Poruka: 291
![]() | Re: Test za određivanje spola Ja jos ne kontam ![]() hahaha ![]()
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Test za određivanje spola ja listo do onog dela gde pise ne ovde, pa otišo gledat ženi u gače (neko je rekao da je gledo u gače) dole ali nisam shvatio u čemu je fora. Nema veze posjetiću posle, možda netko otkrije. Nego ja 99% mogu odrediti spol deteta za samo 50 kuna, jeftinije od lekara, a ako fulam vraćam novac garant.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-02-08
Poruka: 39
![]() | Re: Test za određivanje spola Citat:
![]() | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Test za određivanje spola ja sam i prije nasjeo i sada ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Test za određivanje spola ne, vidiš tamo tip traži stvarno naivce i budale. Pa neću vodit ženu kod njega da mi ju on jebhe. Nije moja žena krava da ju vodim pod bika i zamisli platiti i još gledati. Ne, ne. Ovde se radi i nešto sasvim drugo. Ja opipam svojom rukom trudnicu po stomaku, pređem gore dole i kažem koji je spol deteta. Nema tu nikakve erotike ni seksa a sve to za samo 50kn. Ako si forumas dobičeš popust 10%, a svaki drugi pregled 15% popusta. Vraćam pare ako sam fulao. Piše 99% točno znači može da se desi onaj 1% al do sada još se niko nije žalio pogađo sam 100%. Za dodatnih 30kn moja baba esma čita iz karte tek nerođenom detetu a može i da vidi šta će u životu da postane.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Test za određivanje spola jebiga nisam odolio....al znam kaj sam....
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Test za određivanje spola sad sam se još više ubedirao...kak sam glup ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| nick kombinira | Re: Test za određivanje spola Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:44.