Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Test za određivanje spola u Društvo forumu; Ja jos ne kontam hahaha...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-01-08, 18:00   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 30
Poruka: 291
denamo se izdvaja iz mase
Re: Test za određivanje spola

Ja jos ne kontam

hahaha
ALESSANDRO DEL PIERO!!!
denamo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 10:53   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,740
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

ja listo do onog dela gde pise ne ovde, pa otišo gledat ženi u gače (neko je rekao da je gledo u gače) dole ali nisam shvatio u čemu je fora. Nema veze posjetiću posle, možda netko otkrije. Nego ja 99% mogu odrediti spol deteta za samo 50 kuna, jeftinije od lekara, a ako fulam vraćam novac garant.
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 11:05   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-02-08
Poruka: 39
ssanja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
ja listo do onog dela gde pise ne ovde, pa otišo gledat ženi u gače (neko je rekao da je gledo u gače) dole ali nisam shvatio u čemu je fora. Nema veze posjetiću posle, možda netko otkrije. Nego ja 99% mogu odrediti spol deteta za samo 50 kuna, jeftinije od lekara, a ako fulam vraćam novac garant.
A.ha!! To mi malo "vuče" na onaj oglas : Pravim mušku djecu za 100 kn.,ako ispadne žensko - drugi pokušaj je gratis!!
ssanja je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 11:08   #24 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,291
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

ja sam i prije nasjeo i sada
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 11:58   #25 (permalink)
Akademik Foruma

saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: ssanja Pogledaj Poruke
A.ha!! To mi malo "vuče" na onaj oglas : Pravim mušku djecu za 100 kn.,ako ispadne žensko - drugi pokušaj je gratis!!
ne, vidiš tamo tip traži stvarno naivce i budale. Pa neću vodit ženu kod njega da mi ju on jebhe. Nije moja žena krava da ju vodim pod bika i zamisli platiti i još gledati. Ne, ne. Ovde se radi i nešto sasvim drugo. Ja opipam svojom rukom trudnicu po stomaku, pređem gore dole i kažem koji je spol deteta. Nema tu nikakve erotike ni seksa a sve to za samo 50kn. Ako si forumas dobičeš popust 10%, a svaki drugi pregled 15% popusta. Vraćam pare ako sam fulao. Piše 99% točno znači može da se desi onaj 1% al do sada još se niko nije žalio pogađo sam 100%. Za dodatnih 30kn moja baba esma čita iz karte tek nerođenom detetu a može i da vidi šta će u životu da postane.
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 12:27   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

...bah!
Star 25-02-08, 15:32   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,537
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

jebiga nisam odolio....al znam kaj sam....
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 15:33   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

sad sam se još više ubedirao...kak sam glup
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 19:06   #29 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,783
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
ne, vidiš tamo tip traži stvarno naivce i budale. Pa neću vodit ženu kod njega da mi ju on jebhe. Nije moja žena krava da ju vodim pod bika i zamisli platiti i još gledati. Ne, ne. Ovde se radi i nešto sasvim drugo. Ja opipam svojom rukom trudnicu po stomaku, pređem gore dole i kažem koji je spol deteta. Nema tu nikakve erotike ni seksa a sve to za samo 50kn. Ako si forumas dobičeš popust 10%, a svaki drugi pregled 15% popusta. Vraćam pare ako sam fulao. Piše 99% točno znači može da se desi onaj 1% al do sada još se niko nije žalio pogađo sam 100%. Za dodatnih 30kn moja baba esma čita iz karte tek nerođenom detetu a može i da vidi šta će u životu da postane.
A jel bi ti to obavio za 40 kn + forumaški popust ? Nekako imam osjećaj da bi se s tobom dalo cjenkat
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 19:08   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
A jel bi ti to obavio za 40 kn + forumaški popust ? Nekako imam osjećaj da bi se s tobom dalo cjenkat
ma za tebe moze ti si iz VIP mozda danas sutra predem na VIP pa cu te trebati
Odgovori sa citatom
Odgovor

« Ljubav | Smooth »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114