| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi tko ima ljepseg pisu od mene? u Društvo forumu; e da....ja bi stavio sliku al neznam jel se smije? nek neko od admina potvrdi i ja prvi stavljam!!... |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: tko ima ljepseg pisu od mene? Ne smiješ
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: tko ima ljepseg pisu od mene? Zašto bi te banao, pa nisi ništa napravio ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko ima ljepseg pisu od mene? Al ako imaš nekih dobrih slika sisa to se smije stavit ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-09-07 Godina: 30
Poruka: 105
![]() | Re: tko ima ljepseg pisu od mene? stari,cudna su vremena......svast se moze desit.... tko pita,ne skita! mada,ovo sve skupa.....nekak mi zvuci seksisticki. sisa vamo,guzica tamo a od muskih ni traga ni glasa. i onim pametnima porucujem;nisam gay! ![]() samo mislim da bi bilo zanimljivo vidjeti koliko su muski hrabri jer vidim da napadaju svako zensko bice da im pokaze.......a da je suprotno,nitko od nas se nebi usudio ni da mrdne! ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: tko ima ljepseg pisu od mene? Pa nek ti se jave forumašice koje žele vidjeti (a čini mi se da će ih sutra biti poprilično ) pa šalji na pm ![]() Jbg, znam da nije pošteno, ali kako nema vulvi, onda valjda logično da nema ni kifli ![]() Evo ako ti kiki dozvoli stavljaj, za sad ništa
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: tko ima ljepseg pisu od mene? Čega ljepše? ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-09-07 Godina: 30
Poruka: 105
![]() | Re: tko ima ljepseg pisu od mene? dovraga....govorim o kiti a ne o sisama! ![]() i govorim o svim ovim ''maco'' muskarcima koji jedva cekaju da neku curu nagovore na zlo a da im das milion eura,svoju sliku nebi stavili ni pod razno. Zadnji Uredio pinokio : 12-02-08 u 23:13. |
| | |
![]() |
« Homoseksualci
|
Pitanje za cure »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:20.