| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi tko ima ljepseg pisu od mene? u Društvo forumu; Ja nemam nikakvog pišu Al može se obogatiti barem moj pm... |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko ima ljepseg pisu od mene? i sise i pisu. njegovog ne mojeg. blajah, ne bi trebala ovo pisatti. sise moje, jel
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: tko ima ljepseg pisu od mene? je, je, lako se hvaliti na neviđeno ![]() i ja imam ljepšeg onda ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 06-09-07 Godina: 30
Poruka: 105
![]() | Re: tko ima ljepseg pisu od mene? Citat:
![]() usput,kada jednog dana budete i zadovoljene sa borbom za jednakost,mislim da ce te se onda boriti za nejednakost.valjda kronicni pms....vrag ce ga znat... ![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko ima ljepseg pisu od mene? sta da pisem? nemam ja ono sta se trazi u ovoj temi jas sam zadovoljna. ko kaze da nisam? ljepog ima on ![]() sta nepravedno? pa sta on ima dotjerivat ![]() fak, ne znam sto pisem
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
![]() |
« Homoseksualci
|
Pitanje za cure »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:22.