| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi tko je jučer/danas drkao? i za žene onanirale u Društvo forumu; eto....... |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene... Loodilo! Nedostaju jos teme: 1. Ko je danas pomislio na sex? 2. Ko danas nije pomislio na sex? 3. Ko danas nije drkao? 4. Ko je danas pomislio na drkanje? 5. Ko danas nije pomislio na drkanje? ....toliko ideja... ![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-08 Lokacija: Zagreb Godina: 27
Poruka: 42
![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene... ja.....(u kini sam) i to je jedia sadisfakcija tog tipa.... ![]() znam da je ovdje prostitucija legalna, al to me ne zanima...cekaju me jos teska tri tjedna..i suha ![]()
__________________ When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene... ...a oko tebe milioni zena, a sve iste...Razumem te prijatelju, mada ni raznovrsnost nije na odmet, cisto radi bogatijeg iskustva!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-08 Lokacija: Zagreb Godina: 27
Poruka: 42
![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene... promiskuitetnost mi je ipak slabija strana.....osim toga probaj si zamislit barbikice od 18 ili manje godina 50kg mesa (i kostiju) 10kg lose stavljenog silikona i cijenu od 30-50€....fuj....ni stapom....
__________________ When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene... Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |