| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi tko je jučer/danas drkao? i za žene onanirale u Društvo forumu; nemam namjeru provjeravat tako da necu bit siguran sto su a drkicu cu i dalje s vremena na vrijeme sam ... |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-08 Lokacija: Zagreb Godina: 27
Poruka: 42
![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene... nemam namjeru provjeravat tako da necu bit siguran sto su ![]() a drkicu cu i dalje s vremena na vrijeme sam sebi priustiti jerbo situacija je veoma komplikovana kak bi susjedi rekli ![]()
__________________ When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene... evo ja sam do sad vec tri put nabacil...mislim da bu ta norma za danas dosta...mozda se zalomi jos koji put... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene... joj no dobro... a kak se onda to kod vas zove...masturbacija....imho...to mi je uzasniji izraz od izraza drkanja...ko da smo u komuni... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene... Nisam bio na forumu 100 dana. I nemam pojma o čemu je tema. Vidim da je drkanje. Pa ja sad ode drkat. Baš sad. Pa ću i ujutro. Aj laku noć svima. Drkica čeka pa u krevet.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-08 Lokacija: Zagreb Godina: 27
Poruka: 42
![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene... cure se samozadovoljavaju..... ![]()
__________________ When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:39.

drkaju muškom spolu