| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi tko je jučer/danas drkao? i za žene onanirale u Društvo forumu; irm, jebala te tema! Citat: Pravi autor: vibica Cure ne drkaju.. Koji mi je to uzasan izraz.. tako je. radi ... |
| | #21 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene... irm, jebala te tema! ![]() ![]() ![]() ![]() tako je. radi političke korektnosti prema ženama, moderatori neka izvole promijeniti naslov u tko je jučer/danas drkao/onanirala? ![]() ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) | ||
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene... Citat:
Citat:
![]() | ||
| | |
| | #26 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene... Citat:
![]() Al baš je u kujcu ovaj sat i ovo sve... Već sam pomislila da idem natrag spavat, a čeka me učenje ![]() Ontopikk: Nisam onanirala niti ću.. Nisam ni masturbirala, niti se samozadovoljavala... ![]() Neda mi se ![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene... Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:20.

...... pa daj se malo oraspoloži
Imam puno drugih obveza...