| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi tko je jučer/danas drkao? i za žene onanirale u Društvo forumu; Ovoga momenta...... |
| | #62 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene onanirale jbt ja nisam i to ima več.... hahaha
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #63 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene onanirale a kad se već ne sexam, moram si nekak pomoć ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene onanirale Nisam ni to... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene onanirale Daj malo detalja kak ti to radiš. Da i mi ostali/e ponešto naučimo ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene onanirale Nisam niti ja.... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #67 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene onanirale ma Oggy, da nemaš curu dopustila bi ti da me gledaš dok to radim, ovak![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #68 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene onanirale Pa zato rekoh: opisi! Mozda naučim nesto novo pa razveselim maličku ![]() I hvala na komplimentu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #69 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene onanirale ajd, tebi za volju, udobno se smjestim u krevetac, e sad podražaj-može filmić, može mašta, kako tko voli, malo se pomazim po sisama (dopušteno u svim varijantama, može i bez toga), a onda krene rad prstićima, trljanje i sl...dovoljno? sad me sram ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu Zadnji Uredio carica : 29-04-08 u 11:08. |
| | |
| | #70 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko je jučer/danas drkao? i za žene onanirale Hehehehe. Svaka cast. Primamljivo zvuči ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:44.

i to ima več.... hahaha

ma Oggy, da nemaš curu dopustila bi ti da me gledaš dok to radim, ovak