| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi tko je zadnja osoba na svijetu koju bi pojebali? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs a da se otusiram? onda barem stapom... makar nije da sam bash umisljen..ali...nikad neznash ... |
| | #31 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: tko je zadnja osoba na svijetu koju bi pojebali? Citat:
![]() ![]() a jesi legenda ![]() ![]() ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko je zadnja osoba na svijetu koju bi pojebali? Koje glupo pitanje, ko da bi išao jebat predzadnju ili onu prije nje ili bilo koju od otprilike 3 milijarde koje ne bi pojebao u svakom slučaju jer su dio drugog spola...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko je zadnja osoba na svijetu koju bi pojebali? e majke ti... a bash sam vidio temu i htio napisati kaj mene josh nije nitko naveo..nije valjda da sam lijep.. nego ja nebi onu jagodu..ah sad neznam kak se preziva.. chuj titan nemoj ti meni lol...cccccc |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 227
![]() ![]() | Re: tko je zadnja osoba na svijetu koju bi pojebali? Citat:
Al' se sada ispostavilo da on sve voli... Tako da ovo iznad u ovom trenutku postaje nevažeće. Vuxs, nadam se da ti je srce sada na mjestu, mi amore. ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:13.