| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? u Društvo forumu; Trebat će onda i za njih zaobilaznica...... |
| | #101 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? Trebat će onda i za njih zaobilaznica... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? da da...kaj nebum imal bolju priliku..dok mi se mala uvalja s podravkinim jegerom...eee..kak ju bum isprašil...nek dofura pikovo ili ništa...a chuj..zanima se jedna mala za mene..nudi mi puno lipih stvari.. dvorac s bazenom,par motorčeka..samo bemti svako jutro kad se zbudim ona nestane...eee..mogel bi onda čak i pristat na frendicew...samo za njih nemam smještaj..i ti spavaš na poidu jer je francuski samo za mene..i zbog njeg sam već imal ponuda..ali sam ih glatko odbio |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? Imat će Vuxs kraj kakav si George Costanza priželjkuje. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? Sta? Svrsit ce doslovno? ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
| Tagovi: koja, lijepa, mali, misli, nije, pis o, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:40.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!