Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? u Društvo forumu; Trebat će onda i za njih zaobilaznica......

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-06-07, 01:13   #101 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,768
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa?

Trebat će onda i za njih zaobilaznica...
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 01:16   #102 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

da da...kaj nebum imal bolju priliku..dok mi se mala uvalja s podravkinim jegerom...eee..kak ju bum isprašil...nek dofura pikovo ili ništa...a chuj..zanima se jedna mala za mene..nudi mi puno lipih stvari.. dvorac s bazenom,par motorčeka..samo bemti svako jutro kad se zbudim ona nestane...eee..mogel bi onda čak i pristat na frendicew...samo za njih nemam smještaj..i ti spavaš na poidu jer je francuski samo za mene..i zbog njeg sam već imal ponuda..ali sam ih glatko odbio
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 01:20   #103 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Trebat će onda i za njih zaobilaznica...

slušaj me dušo ali ja voim u seksu biti na muškarcu
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 01:21   #104 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,690
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ajme tako ti curi i njenim frendicama,baš si brutalan!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 01:24   #105 (permalink)
dr.sc. Foruma

ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

eleonora zaštiti me..ovo nije ok
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 01:24   #106 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,768
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke

slušaj me dušo ali ja voim u seksu biti na muškarcu
Imat će Vuxs kraj kakav si George Costanza priželjkuje.
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 01:27   #107 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,279
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Sta? Svrsit ce doslovno?
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 01:29   #108 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ko di??..ja bogec?...zašto me uvijek nasmi..rasplačete
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 01:32   #109 (permalink)
dr.sc. Foruma

ajde daj mogu ja bit gore..ja sam ova prva na slici..ni bed
Odgovori sa citatom
Star 25-06-07, 01:33   #110 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,690
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

bogec ko da ti je Dudek stari
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: koja, lijepa, mali, misli, nije, pis o, tko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114