| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? u Društvo forumu; tko misli zlo ne misli...... |
| | #11 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? tko misli zlo ne misli...
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? Citat:
Neće to misliti... eventualno da imaju masnih naslaga na trbuhu, nepravilan nos, manje sise (ili prevelike sise), i celulta na guzi Nemoj biti tako prost ![]()
__________________ 0-2 | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? Molio bi da se definira pojam "mali" ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? ja sam sebi lijepa , alli ne mislim da sam ostvarenje muških snova i da svaki pada pred moja koljena i moli me da činim od njega što god želim.![]() U biti, ne mislim da takva ljepotica postoji. Postoje samo slijepi muškarci (ili s malim pišom pa moraju past na koljena, nema druge) ili žene koje preozbiljno shvaćaju svaku mušku izjavu |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? Kod mene nije stvar samo u ljepoti, da je, ne bi to bilo tako učinkovito ![]() Puno više se ponosim drugim stvarima. I nisam ja baš tako umišljena kao što djelujem ovdje, naprotiv... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? Citat:
Znaci, ak neko ima malog pišu može se iskupiti ako pokaze Lassie-evsko znanje u lizuckanju? Viš, viš. Uvijek sam gruntao ono tehnika i sl. Kad kita, liži sine i to je to to ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 24-06-07 u 12:42. | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
![]() a ovo za žene i komplekse. I mene to malo živcira, ali mislim da žene to žene više govore da bi iskamčile kompliment, nego što tako misle (osim za debljinu, to je postala neka moderna opsesija). Da njoj tako smeta taj prčasti nosić već bi bila kod glumičića. Zadnji Uredio vatra : 24-06-07 u 12:52. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Purger | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? Možda nema da plati Glumičića ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: koja, lijepa, mali, misli, nije, pis o, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:00.

, alli ne mislim da sam ostvarenje muških snova i da svaki pada pred moja koljena i moli me da činim od njega što god želim.