Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? u Društvo forumu; tko misli zlo ne misli......

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-06-07, 12:30   #11 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa?

tko misli zlo ne misli...

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 12:32   #12 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Dok curke budu vjerojatno hrpimice kukale kak imaju slaufa oko škembe, kak imaju kvrgav nos, nisu dojkate, imaju celulitnu prdu i sl....
Ne, ne Neće to misliti... eventualno da imaju masnih naslaga na trbuhu, nepravilan nos, manje sise (ili prevelike sise), i celulta na guzi Nemoj biti tako prost
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 12:34   #13 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,815
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Molio bi da se definira pojam "mali"

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 12:35   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ja sam sebi lijepa, alli ne mislim da sam ostvarenje muških snova i da svaki pada pred moja koljena i moli me da činim od njega što god želim.
U biti, ne mislim da takva ljepotica postoji. Postoje samo slijepi muškarci (ili s malim pišom pa moraju past na koljena, nema druge) ili žene koje preozbiljno shvaćaju svaku mušku izjavu
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 12:36   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Kod mene nije stvar samo u ljepoti, da je, ne bi to bilo tako učinkovito
Puno više se ponosim drugim stvarima.
I nisam ja baš tako umišljena kao što djelujem ovdje, naprotiv...
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 12:39   #16 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,896
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

ma sve je stvar marketinga
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 12:40   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ne, ne Neće to misliti... eventualno da imaju masnih naslaga na trbuhu, nepravilan nos, manje sise (ili prevelike sise), i celulta na guzi Nemoj biti tako prost
Nenenene. Nemoj ni slučajno misliti da sam od onih sta traze teski prefekcionizam kod cura. Upravo suprotno. Te male "nepravilnosti" su meni najljepse u tome svemu. Povod ovog gore sto sam napisao je to što me jako iritira kad komuniciram sa bilo kojom zenskom osobom nakon nekog vremena počne kuknjava kako ona je ona nelijepa i kako ima ohoho stvari koje bi promjenila na sebi. A curka je recimo bog bogova i final touch je prčasti nosić...E njoj smeta sta ima prčasti nosic, a meni je to recimo bas ono zbog cega ju zamjetis

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
(ili s malim pišom pa moraju past na koljena, nema druge)
Znaci, ak neko ima malog pišu može se iskupiti ako pokaze Lassie-evsko znanje u lizuckanju? Viš, viš. Uvijek sam gruntao ono tehnika i sl. Kad kita, liži sine i to je to to
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...

Zadnji Uredio Oggy : 24-06-07 u 12:42.
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 12:40   #18 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,704
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

dojkate

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 12:50   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Znaci, ak neko ima malog pišu može se iskupiti ako pokaze Lassie-evsko znanje u lizuckanju? Viš, viš. Uvijek sam gruntao ono tehnika i sl. Kad kita, liži sine i to je to to
drago mi je da sam shvaćena

a ovo za žene i komplekse. I mene to malo živcira, ali mislim da žene to žene više govore da bi iskamčile kompliment, nego što tako misle (osim za debljinu, to je postala neka moderna opsesija). Da njoj tako smeta taj prčasti nosić već bi bila kod glumičića.

Zadnji Uredio vatra : 24-06-07 u 12:52.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 12:53   #20 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,815
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Možda nema da plati Glumičića

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: koja, lijepa, mali, misli, nije, pis o, tko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113