| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra drago mi je da sam shvaćena a ovo za žene i komplekse. I mene to malo ž... |
| | #21 (permalink) | |
| Banned | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? Citat:
zato nam to i ide na kurac .... | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? @sahasa: ma ima, ima. Moja frendica si skratila nos na pola za par tsuća kn, ne sjećam se točno, ali ne puno ( na crno kod jednog poznatog kirurga), a inače nema ni za kavu. Sve se može kad se hoće ![]() ako ništa, ti ćeš joj platiti da zašutii ![]() @ silence znam, ide i meni. I ja ih moram ponavljati. "ma nisi, super ti to stoji", "prekrasna ti je kosa"....blaZadnji Uredio vatra : 24-06-07 u 13:01. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? Ti nisi mjerodavna ![]() Netko drugi eventualno moze reci jesi li ili ne. Netko objektivan. Ti si sve samo ne objektivna ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| charolastra | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #27 (permalink) |
| charolastra | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? Al' sad njih dvije cvatu iza monitora jer ste im rekli da ne kake da nisu lijepe. I opet su dobile sto su htjele. Joooj, vi babe jedne Nemres s njima nemres bez njih ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: koja, lijepa, mali, misli, nije, pis o, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:18.