| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? u Društvo forumu; Ovisi što misliš pod tim... Ja sam recimo ispod prosjeka- a ako pitaš koju moju bivšu mislim da će ... |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? Ovisi što misliš pod tim... Ja sam recimo ispod prosjeka- a ako pitaš koju moju bivšu mislim da će upotrijebiti i nešto grublji izraz. ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? Citat:
ali nemoj ako kritično po sebi...ne vijeruje ti ja uostalom
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. | |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? Ma mislio sam ja da se kaže da netko napuni gaće od straha. ![]() Nije to pitanje kritičnosti- nego dobar marketing malo pod-prosječnog 'proizvoda'... Pričaš o tome kak je mali, pa onda dobiješ reakciju 'pa to je čist' pristojno' (a to je u rangu dobrih komplimenata za mene i ne samo po tom pitanju ). A ne da briješ kak si ti dobar u tom pogledu, pa se žemska počne smijati tvom miškecu, on se počne od neugode 'uvlačiti'- to je onda pravo vrzino kolo. ![]()
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? ima nešto u tome...premda...nemože se kod svakoga punih gaća naći nužno i na dobrog j*bača
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #58 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? Hehehe, točno- ali se on može izvući i sa lošijom tehnikom (nisam baš siguran da će se žena nužno zabrinjavati s tehnikom, ako joj on počeše mandule... odozdola ). ![]()
| | |
| | #59 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? ma vijeruj mi j*beš veličinu ako nema znanja,nadarenosti,tehnike...najbolji alat je bez naučenog zanata nula.
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: koja, lijepa, mali, misli, nije, pis o, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:17.

Ja sam recimo ispod prosjeka- a ako pitaš koju moju bivšu mislim da će upotrijebiti i nešto grublji izraz.