Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa? u Društvo forumu; Ovisi što misliš pod tim... Ja sam recimo ispod prosjeka- a ako pitaš koju moju bivšu mislim da će ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-06-07, 18:45   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,780
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: tko misli da mu je mali pišo i koja misli da nije lijepa?

Ovisi što misliš pod tim... Ja sam recimo ispod prosjeka- a ako pitaš koju moju bivšu mislim da će upotrijebiti i nešto grublji izraz.
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 18:48   #52 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,832
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ja neznam kakav mi pišo..nemogu do njeg....
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 18:51   #53 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,932
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Reče moj prijatelj jednom zgodom:

"Da mi je naći bar jednu koja voli malog i mekanog, pa da ju rasturim."
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 20:11   #54 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

sve kaj znam je da sam curi reko jednu brojku, a ona me uvjerava da nisam u pravu ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 21:43   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Ovisi što misliš pod tim... Ja sam recimo ispod prosjeka- a ako pitaš koju moju bivšu mislim da će upotrijebiti i nešto grublji izraz.
šta mislim pod tim..trebalo bi reći a već i znati što am spada u punije gaće a što znaći kad nekome ima lufta i pol
ali nemoj ako kritično po sebi...ne vijeruje ti ja uostalom
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 22:07   #56 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ma mislio sam ja da se kaže da netko napuni gaće od straha.

Nije to pitanje kritičnosti- nego dobar marketing malo pod-prosječnog 'proizvoda'... Pričaš o tome kak je mali, pa onda dobiješ reakciju 'pa to je čist' pristojno' (a to je u rangu dobrih komplimenata za mene i ne samo po tom pitanju ). A ne da briješ kak si ti dobar u tom pogledu, pa se žemska počne smijati tvom miškecu, on se počne od neugode 'uvlačiti'- to je onda pravo vrzino kolo.
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 22:17   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

ima nešto u tome...premda...nemože se kod svakoga punih gaća naći nužno i na dobrog j*bača
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 22:20   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Hehehe, točno- ali se on može izvući i sa lošijom tehnikom (nisam baš siguran da će se žena nužno zabrinjavati s tehnikom, ako joj on počeše mandule... odozdola ).
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 22:22   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

ma vijeruj mi j*beš veličinu ako nema znanja,nadarenosti,tehnike...najbolji alat je bez naučenog zanata nula.
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 22:25   #60 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
sve kaj znam je da sam curi reko jednu brojku, a ona me uvjerava da nisam u pravu ....
uvjerava te s sretnim ili razočaranim izrazom lica?
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: koja, lijepa, mali, misli, nije, pis o, tko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114