| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Tko se sinoć / jučer / danas JE jebao? u Društvo forumu; Eto ga na. Ajmo ševci da vas vidimo....... |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko se sinoć JE jebao? Pravi đentlemeni se ne hvale....... ![]() Uostalom, ja to radim zbog sebe a ne drugog...... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #3 (permalink) |
| next best thing | Re: Tko se sinoć JE jebao? jesam ja jedini koji ovo ne kuži ili.... inače sad ćemo mi koji se nismo sinoć jebali spamat po ovoj temi baš kako su jebači spamali po temi "Tko se sinoć NIJE jebao " ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Tko se sinoć JE jebao? Citat:
![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| next best thing | Re: Tko se sinoć JE jebao? Citat:
Nejebica svima a ne samo nama !! Živjele parole, parole parole parole....... ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, jebao, jucer, sinoc, tko |
« Zašto muškarci vole velike sise, a cure su "ljubomorne" na njih?
|
Tko ima ljubavnika/ljubavnicu? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:30.