Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Tko se sinoć / jučer / danas JE jebao? u Društvo forumu; Eto ga na. Ajmo ševci da vas vidimo.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-09-07, 00:30   #1 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Tko se sinoć / jučer / danas JE jebao?

Eto ga na. Ajmo ševci da vas vidimo....
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 00:32   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,216
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat
Re: Tko se sinoć JE jebao?

Pravi đentlemeni se ne hvale.......
Uostalom, ja to radim zbog sebe a ne drugog......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 00:43   #3 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Uostalom, ja to radim zbog sebe a ne drugog......
jesam ja jedini koji ovo ne kuži ili....

inače sad ćemo mi koji se nismo sinoć jebali spamat po ovoj temi baš kako su jebači spamali po temi "Tko se sinoć NIJE jebao "

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 00:45   #4 (permalink)
Zauzeta

mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Ok. Ova tema je tu čisto za one jebače koji vole kvariti red u našim nejebačkim forumima
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 00:46   #5 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,917
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
inače sad ćemo mi koji se nismo sinoć jebali spamat po ovoj temi baš kako su jebači spamali po temi "Tko se sinoć NIJE jebao "
Muaaghahahahhahahahahahahahahhaahahah!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 00:49   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

A možda će oni koji su u temi Tko se sinoć NIJE jebao spammali, ovdje spammat da se nisu jebali
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 00:50   #7 (permalink)
next best thing

pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Ok. Ova tema je tu čisto za one jebače koji vole kvariti red u našim nejebačkim forumima
tako je živjeli MI NEJEBAČIIIIIIIII

Nejebica svima a ne samo nama !!

Živjele parole, parole parole parole.......

pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 00:59   #8 (permalink)
Zauzeta

Živio govornik, dolje s njim
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 01:00   #9 (permalink)
next best thing

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Živio govornik, dolje s njim
da dolje pa na njega

pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-07, 01:18   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Ja!
Odgovor
Tagovi: danas, jebao, jucer, sinoc, tko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111