| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Tko se sinoć / jučer / danas JE jebao? u Društvo forumu; Ajd prepravite naslov topica tako da umjesto sinoć piše jučer ili popodne, da ne otvaram novu temu. Onda bih ... |
| | #41 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Tko se sinoć JE jebao? Ajd prepravite naslov topica tako da umjesto sinoć piše jučer ili popodne, da ne otvaram novu temu. Onda bih se i ja mogao ponekad upisati, a ovako zbog objektivnih razloga ne mogu. Zbog tog sinoć mog'o bi se svaki dan upisivati među neradnike, jer je i tamo naslov sličan. Tko vodi statistiku za ovo? Da smislim nekog TREFKA? Već vidim tko bi bio lider. ![]()
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko se sinoć JE jebao? Odlično, vesta gotova! Mislim se baciti na goblene; ak trebate LD i ti neki, samo recite. Dakako, vi snosite troškove.
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #46 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko se sinoć / jučer / danas JE jebao? Može. ![]() p.s. Kačkam ![]() A kaj kada prestanem..., premda neznam kad će to bit? Dobro, ne prije nek jedna kolekcija bude gotova ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #47 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko se sinoć / jučer / danas JE jebao? Jesam.....dobila sam
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko se sinoć / jučer / danas JE jebao? udijelio ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko se sinoć / jučer / danas JE jebao? Šta? Čokoladu možda? Ili bombone? ![]() Šta? Čokoladu možda? Ili bombone? ![]() Moram malo, vrag mi neda mira..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #50 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko se sinoć / jučer / danas JE jebao? je, čokoladu. i to znaš koju štangu! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, jebao, jucer, sinoc, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:08.