Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Tko se sinoć / jučer / danas JE jebao? u Društvo forumu; Ajd prepravite naslov topica tako da umjesto sinoć piše jučer ili popodne, da ne otvaram novu temu. Onda bih ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-09-07, 07:48   #41 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,880
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Tko se sinoć JE jebao?

Ajd prepravite naslov topica tako da umjesto sinoć piše jučer ili popodne, da ne otvaram novu temu.
Onda bih se i ja mogao ponekad upisati, a ovako zbog objektivnih razloga ne mogu.
Zbog tog sinoć mog'o bi se svaki dan upisivati među neradnike, jer je i tamo naslov sličan.

Tko vodi statistiku za ovo?
Da smislim nekog TREFKA?
Već vidim tko bi bio lider.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 08:04   #42 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Tko se sinoć / jučer / danas JE jebao?

Jel bolje? meni pašu svi ti nazivi
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 08:40   #43 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,880
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
Jel bolje? meni pašu svi ti nazivi
Prijavak!
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 10:11   #44 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,581
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
kak napreduje štrikanje? gobleni? kečkanje?
Odlično, vesta gotova! Mislim se baciti na goblene; ak trebate LD i ti neki, samo recite. Dakako, vi snosite troškove.
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 10:39   #45 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Odlično, vesta gotova! Mislim se baciti na goblene; ak trebate LD i ti neki, samo recite. Dakako, vi snosite troškove.
Da ti promjenim potpis u : "Kečkam po kućama" ?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 10:48   #46 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,581
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Može.
p.s. Kačkam

A kaj kada prestanem..., premda neznam kad će to bit? Dobro, ne prije nek jedna kolekcija bude gotova
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 15:32   #47 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,659
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Jesam.....dobila sam
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 15:39   #48 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,025
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

udijelio
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 15:48   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 3,071
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Jesam.....dobila sam
Šta? Čokoladu možda? Ili bombone?

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
udijelio
Šta? Čokoladu možda? Ili bombone?

Moram malo, vrag mi neda mira.....
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 15:49   #50 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,025
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

je, čokoladu. i to znaš koju štangu!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: danas, jebao, jucer, sinoc, tko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114