| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Tko se sinoć nije jebao? u Društvo forumu; Evo sve nešto gledam, forum je pun pitanja i tema o tome tko se jebao, kako se jebao, ... |
| | #1 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tko se sinoć nije jebao? Evo sve nešto gledam, forum je pun pitanja i tema o tome tko se jebao, kako se jebao, je li se ili se nije jebao u guzicu, pa one nigth stand, pa ovo pa ono... A statistički je skoro pa nemoguće jebat se svaku večer. Pa odlučih otvorit temu na kojoj se mogu javit oni koji se NISU pojebali prethodnog dana. Siguran sam da ima takvih... Dakle, javite se, potužite se, možete i reć zašto vam se ta tragedija dogodila... Nemojte se sramit. It happens to everyone... ![]() P.S. Molio bih da ova tema ostane pošteđena "šaljivih" komentara onih serijskih jebača koji se po forumu kurče kako jebu svaki dan... a nitko živ im ne vjeruje. Hvala.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #3 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko se sinoć nije jebao? A jebi ga... terminologija je malo nezgodna. Da sam napisao "Tko nije JEBAO" onda bi se javljali samo muški-nejebači Da sam napisao "Koga nisu JEBALI" onda bi se javljale samo žene i pokoji peder. Mislim da je ovo najprikladnije - pokriva sve one koji prethodnog dana nisu bili angažirani u spolnom snošaju.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Tko se sinoć nije jebao? Citat:
Tata kaže:" Pa naj tko je gore, a zašto pitaš?" Ivica: "Pa zato što je mama juče izjebala poštara."
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko se sinoć nije jebao? Nevjerovatno. Ja lijepo napišem: Citat:
Citat:
No comment.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: jebanje, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:36.