Kako romantično![]()
I šta je kasnije bilo?
Raspravljate o temi Trenutak, stvar po kojima pamtite vezu/e! u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Evo da ja krenem sa svojim iskustvom. Imao sam tada 17 godina kada sam se počeo dopisivat sa jednom curom. ...
Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata
Kako romantično![]()
I šta je kasnije bilo?
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
da, daj ispričaj dalje. jeste završili skupa?
Pa bili smo zajedno 3.5 godine. Onda me zadnjih mjesec dana veze varala što mi je kasnije priznala.
Ali niste vi niš napisali po čemu pamtite svoje veze ili ljubavi...![]()
Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata
3.5 godine veza između Zg-a i SB-a. Svaka čast.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
i opatije tj. lovrana tj. ike.. jel tako?![]()
Tako je.Veza je i na toj relaciji bila.
![]()
Fora pričica....
Ja sam u vezi 6 god i ima puno lijepih stvari koje su za pamćenje. Jedna od njih je useljenje u zajednički stan i zadnja: pozitivan test na trudnoću.....ima i milijun manjih stvari koje pamtim svakodnevno.
I only know how to do things 3 ways:
-the WRONG way
-the RIGHT way
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!![]()
![]()
lipa storija![]()
every damn Sunday
Ah kako lijepo![]()