| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi trkeljanje po kiti i jajima u Društvo forumu; Ste primjetili kako 99% muškaraca prije ili kasnije možete uloviti kako se uglavnom spontano, a neki i svjesno (... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li ste češkaroš? | |||
| Da | | 13 | 44.83% |
| Ne | | 16 | 55.17% |
| Glasači: 29. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ste primjetili kako 99% muškaraca prije ili kasnije možete uloviti kako se uglavnom spontano, a neki i svjesno (posebno oni mlađi, regrutirani drkaroši) češkaju po kiti i jajima. Ono priča s nekim i malo malo par okretnih poteza nabačenih po jajima, pa onda malo po kiti....muško sam, svjestan sam toga, ali uhvatim sam sebe da to isto radim....bože..samo sam čovjek. Odakle ta blesava navika i čemu je potrebna, zašto žene to ne rade.....najbolje se osjećam kad mi je kita na lijevoj strani u boksama, možda je to objašnjenje...nekom odgovara na desnoj strani, nekom jaja okolo..... ![]() ![]() ![]() Vaše viđenje ove zanimljive pojave i potrebe... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo Zadnji Uredio tarquino : 14-04-08 u 08:43. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trkeljanje po kiti i jajima ![]() tarquino po običaju otvara prejake teme.. da sam fudbaler, ne bih ga ispuštao iz šake. ovak se ipak ne češkam. baš kad žulja, moram ga namjestiti, ali to se bez problema radi u wc-u, ne u javnosti. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: trkeljanje po kiti i jajima ja znam jednog lika koji se javno stalno čačko,čak je i ruku u hlače turo i čačko se -to mi je tako odvratno bilo.... svi moraju vidit kak on tura ruke u hlače i čačka se...
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trkeljanje po kiti i jajima Citat:
![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: trkeljanje po kiti i jajima to kao mi sa sisama ![]() jbt koja tema ne češkam, barem ne u javnosti
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | da, ne bi bilo zabune....možda sma krivo postavio nije stavr klasičnog češkanja, kao kad svrbi, nego ono cimanje, barkanje, lagano gnjeckanje i slično tome zamisli akd bi žene slično radile...hehehhe...prva pomisao...žute tange i nije se prala danima...druga pomisao....ima picajzle.....treća......obrijala se da vidi kako je to, pa počelo rasti... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,074
![]() ![]() ![]() | Re: trkeljanje po kiti i jajima ja da samo da ga namjestim ali nisam svjestan toga, tek me ova tema potakla na razmisljanje pa sam je sjetio da ga ponekad znam okrenuti ali nikad vani u javnosti nego ono diskretno ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:51.