Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi trkeljanje po kiti i jajima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Sremac najgore mi je kad mi se digne, pa mi viri kroz nogavicu dole. . Citat: Pravi autor: ...

Vidi Rezultate Anketa: Da li ste češkaroš?
Da 14 46.67%
Ne 16 53.33%
Glasači: 30. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-04-08, 18:14   #21 (permalink)
tvrdoglava curica foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,053
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: trkeljanje po kiti i jajima

Citat:
Pravi autor: Sremac Pogledaj Poruke
najgore mi je kad mi se digne, pa mi viri kroz nogavicu dole..
Citat:
Pravi autor: Sremac Pogledaj Poruke
ja nekad probusim rupu u djepu pa kazem curi da imam bombona u djepu al da sama izvadi

da nije đep premal za tvog pitona
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 18:15   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 11-04-08
Godina: 22
Poruka: 167
Sremac se izdvaja iz mase

smotam ga par puta oko noge
Sremac je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 18:21   #23 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,003
white devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auru

pazi da se ne upletes!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 19:38   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,530
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

ako svrbi pocesem se
sta cu patit ...
sve je to ljudski,neidem sad gradom i drzim se za jaja i kitu..
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 19:42   #25 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,373
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

pa počešeš se, ok

ali znaš ono kad vidiš nekog da nateže ko sumanut

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 20:48   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,005
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Vale si počeše dupe dok ga milijarda ljudi gleda na eurosportu
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 20:50   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

ma sve je to OK al nema do tog kad ti ga ona pocese

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 21:28   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,246
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: RizLA Pogledaj Poruke
ako svrbi pocesem se
sta cu patit ...
sve je to ljudski,neidem sad gradom i drzim se za jaja i kitu..
Isto tako

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
pa počešeš se, ok

ali znaš ono kad vidiš nekog da nateže ko sumanut

Anketa: Da li ste češkaroš?
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 21:31   #29 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,003
white devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auru

Ili ste svrabisha?!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 07:49   #30 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,928
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: trkeljanje po kiti i jajima

"Češkanje i češkarsko prigovaranje

Tema je danas češkanje muškaraca po njihovim veleuvaženim jajima ili po čemu se već češkaju, a nalazi se down under. Danas idem stazom i ispred mene tip i ženska, onak lagano neka glupava spika, čini se kao da se trude površno impresionirati jedan drugome pa je sve ličilo na neki bezazleni flert. Uglavnom, njemu desna ruka u džepu, na semaforu stojimo i čekamo zeleno i ja, vojaerski nego kako, krajičkom oka pogledam prema dolje.. Naravno da se moja sumnja "tko po vrućini drži ruku u džepu?" pokazala točnom! Mladić-student se drpao kratkim, grubim trzajima u predjelu prepona prema testisima koji su, dakle, morali trajati jedno 10-15 metara! Pa, dobro!? Pogledam nju ona onako bedasto ženski osmjeh na licu i nešto njanjanja, a frajer mislima i desnicom u gaćama.

Imam jednog kolegu na poslu koji je vrlo uredan tip, njegovan, da nosi malo suvremenije kravate rekli bi metroseksualac. On je drukčiji tip češkaroša: česka se preko hlača, ali bez pomoći džepa. Recimo, mi sjedimo za stolom, razgovaramo, sastanak u tijeku i samo vidiš njegov lakat iznad stola kako lagano ide lijevo-desno, naprijed-nazad. Pa, prestane.. onda opet.. meni dođe da se bacim na i preko stola, unesem mu se u lice i izderem "Dobro, jel ti misliš da smo mi glupi i da ne znamo šta radiš s tom rukom?!". Većina nas to kuži, svi se pravimo bedasti, nekako je to postala sasvim normalna stvar. Ili ga sretneš u hodniku on priča s tobom, gleda te u oči, a po čudnim, iako laganim pokretima ramena zaključuješ da sigurno radi i lakat, a ako radi lakat, znamo kako su razigrani prstići (i gdje, što je najgore). Onda kad mi netko dođe i kaže šta ćete sa "smrdljivcem u kancelariji" meni dođe da ih dovedem do našeg Češkaroša i kažem "a što bi s ovim?". Nema tu da mu nepristojno podmetneš dezodorans u poklončić za rođendan, ne usudim se poslati mu tajni mail kad je frajer administratorski freak, imam osjećaj da bi mi ušao u trag u roku koliko mu treba da počeše desno jaje kad je u gužvi. I mislim što uopće napisati u tom mailu "Kretenu, znam da se češkaš!!" - stvarno prijeteći. Ili nešto tipa "žene XY odjela mole Vas da se prestanete češkati" - može se obahatiti kao da ga stalno gledamo i da samo mislimo na njegov penis, tko zna možda je egzibicionist. sumnjam Mislim, to je sad već prošlo i dosta vremena.. to me nekako najviše i progoni.. di ste bili prije? Što niste odmah reagirali? I ima još nešto specifično u vezi tog Češkaroša, on se češka tako kao da se štipka onak.. na sitno nešto.. Štip, štip, štip, pa malo odmora pa opet.. Jel' zna netko jesu to neki posebni simptomi? Da stvar bude kompliciranija Lik ima curu, vjerovali ili ne! Dotična bi se na prvi pogled činila sasvim ok, nježna, simpa cura, tiha. Ali samo na prvi pogled, tj. sve do onog trenutka kad povežete da je njen dečko jedan obični češkaroš! Odjednom vam i ona izgleda totalno kinky i perverzna i zamišljate je kako ga bičuje i tjera "češkaj se, češkaj se", a on se češka sav u deliriju i skviči ko prase sve dok mu ona s nekim dugim, umjetnim, crveno nalakiranim notkima počne razdirati međunožje.

Mislim da su tu ključne dvije stvari. Prva stvar to što ja češkaroša gledam u oči to ne znači da, kako naš narod kaže, krajičkom oka ne mogu vidjeti puno širi spektar događanja oko sebe. Njima se taj krajičkom-oka koncept čini potpuno stran. Drugo, vezano uz prvo, prestanite nam potcjenjivati inteligenciju i daj, malo, poštovanja za ljude oko sebe! Još jednom: to se vidi, mi vidimo, ma, koliko se pravili da ne vidimo!svasta

Ispadne da su oni koji onak zdravo-seljački uzmu cijeli penis s jajima u šaku pa ga namještaju lijevo-desno ili drže penis/jaja mirno, a cijelo tijelo pomaknu kako bi se svi skupa dolje ugodnije osjećali - ustvari simpatični tijelovježbenici!

E kad ih napucam jednom.. "

(Annie blog)
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108