Raspravljate o temi Trudnoća je kod mladih jedina garancija za brak? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: Bulldog091 Al pretpostavljam da kad si mu dao novac vjera više nije bila bitna Radilo se o franjevcima. ...
Zadnji Uredio Oglaq : 15-05-12 u 09:00
\¸.¤ ” BAD BLUE BOYS “¤*¨*¤.Oglaq, nema pojma o nogometu i glup je kada komentira sudačke odluke.
da se vratimo malo na temu
mislim da tu roditelji zakazuju takodjer jer ne pricaju sa djecom u vezi toga, ne objasnjavaju im moguce podljedice i sl.
zasto to ne rade...zbog ne brige, zbog nemanja vremena, zbog neceg treceg...ne znam...ali znam da bi trebali pricati, biti i te kako svjesni kako su se vremena promijenila od kad su oni bili klinci
s tog treba sram stavit pod tepih i s djecom otvoreno razgovarat
a trudnoća nije nikakva garancija za brak, to su loši temelji
i da, vremena se uvijek ima za pola sata priče s djecom..al nekom su neke druge stvari važnije..očito![]()
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
95% roditelja je"krivo" za te prisilne brakove mladjih djevojaka i mladica. oni su ti koji forsiraju brak zbog trudnoce jer je "sramota" imat dijete izvan braka, sta ce selo reci.
Hodam, padnem...Ustanem, otresem se , j.... mater onom ko me gurno, i nastavim dalje.......
a svako zna da se do današnjeg vremena nisu dešavale maloletničke trudnoće...
daj, nemojte se zajebavati, pa i ja kad sam bila tinejdžerka pre 20godina su se devojke seksale od osnovne škole, a i vekovima pre toga...čak i češće nego danas
i isto tako ulazili u brakove zbog trudnoće (kad ga njen otac, braća pojure puškom, mačem, sekirom, šta je pri ruci billo) ili što je još gore, primitivnim metodama prekidali trudnoću, rađale pa vršile čedomorstvo...
mnogi od tih 95%, ako ne i svi, vjerovatno nisu razgovarali sa djecom.
ne kazem ja da se onoj djeci s kojim roditelji razgovaraju ne moze desiti nesto tako..naravno da moze, ali imam osjecaj kako ce ta djeca ipak biti svjesnija potencijalnih opasnosti i rizika pa ce barem malo razmisliti prije nego sto se upuste u nesto takvo,
barem im je u podsvijesti razgovor o tome ako vec nije u svjesti jer kad sperma lupi u glavu postajes bez svjesti![]()
da samo sto tada te iste zene nisu imale skole, nisu imale novca i morale su trpjet da ih muz vara, mlati, ponizava i sta sve ja znam. danas ne moraju i zbog toga ti trudnoca brakovi pucaju. zamisli da je tvoja ili moja baka prije 50 godina dosla svom caci i rekla ja nemogu vise i rastala bi se!
Hodam, padnem...Ustanem, otresem se , j.... mater onom ko me gurno, i nastavim dalje.......
blazena stara vremena
![]()
![]()
fbs, da za muškarce svakako
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše