Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Trudnoća kao razlog za vjenčanje? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Nisam zatucana ni konzervativna, i ne vidim problem ako se dvoje vole i ionako su se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-04-07, 15:35   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-02-07
Godina: 25
Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase
Re: Trudnoća kao razlog za vjenčanje?

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Nisam zatucana ni konzervativna, i ne vidim problem ako se dvoje vole i ionako su se mislili uzet.. druga stvar je ako će se vjenčat samo zato jer su se poseksali na jednu noć a ona ostala trudna...
Tako je, i meni je tako bilo!!!!
Da mi žena nije ostala trudna, niko nas nebi ni svača ozbiljno, nekad je trudnoča i rješenje!!!
macic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:50   #32 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-05-07
Poruka: 2
miss no se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Sigurno su se svi našli na ovakvom vjenčanju.

Mlada u bijelom, mladoženja zbegecan i dotjeran, "konjska parada" (mrzim tu pjesmu... ono... ta ra n ta na) zaljubljeno se gledaju, ona ide prema njemu (u Crkvi... eeee) laganim korakom drži ju otac...

Sve idealno... sve do jednog detalja, njen "djevičanski" trbuh joj je do zuba.

U zadnje vrijeme imam osjećaj da je sve veći broj brakova uzrokovan baš tim detaljom oplođenja jajčane stanice...
Kao da nikoga nije briga za ljubav, slaganje, poštovanje... kada se desi ovo, slijedi "ajmo Hrvati ženite se"

Kaj vi mislite? Da li je to licemjerstvo? Da li drugačije gledate na ta vjenčanja?

(I za cure: Koji vrag nose bijelu vjenčanicu? Simbolika je jača strana na tom vjenčanju... a ako već hoćeš tradiciju, onda se tradicionalno i ponašaj.)
Ja sam se udala u petom mjesecu trudnoće u crkvi i pred Bogom kojem ne vjerujem da je smetalo kaj u sebi nosim mali život. A isto tak ne vjerujem da je više od jedan posto ovdje prisutnih žena pristupilo oltaru nevino. Udala bih se i da nisam bila trudna, moje stanje nije ništa promijenilo, a najmanje od svega sam licemjerna. Trudnoća je samo učvrstila našu vezu i želju da je okrunimo, pred ljudima, crkvom i Bogom. Danas smo najsretniji na svijetu i kad gledam slike s vjenčanja kad sam još imala mali trbuščić nije me ni sram ni ne osjećam da sam time uvrijedila neku nazovi djevicu koja je ponosno izašla pred oltar ravna ko daska ali ništa manje grešna.
miss no je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 23:07   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 286
markoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono neštomarkoivan ima ono nešto

ja sam bio sa starom na njenom vjenčanju
Odgovori sa citatom
Star 31-05-07, 11:36   #34 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-05-07
Godina: 24
Poruka: 17
punkgril se izdvaja iz mase
Cool Re: Trudnoća kao razlog za vjenčanje?

Citat:
Pravi autor: tinka15 Pogledaj Poruke
Tako mi je jadno vidjeti mladu sa trbuhom do zuba.Ajde kad je trudna dva,tri mjeseca..
Ali ovo,grozno,jadno..
Ne znam,valjda je mladoženju trebalo nagovarati do osmog mjeseca trudnoće da stane pred oltar...
A da nisi možda pomislila da dok skužiš da si trudna prođe 2 mjeseca pa onda dok odlučiš hooćeš li se vjenčati ili ne, pa dok organiziraš vjenčanje barem 3 mjeseca i to je već 7 mjesec trudnoće. I kako uopće svi možete srati o nečemu o čemu nemate pojma. Ja sam se udala trudna sa 18 godina u BIJELOM u CRKVI i sada imam sina koji će napuniti uskoro 5 godina kojeg nebih mijenjala za ništa nasvijetu i opet sam trudna. Sa svojim mužem sam već 6 godina. Završila sam školu i radim u državnoj firmi i svoju odluku ne bi nikada mijenjala.
punkgril je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-07, 12:36   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,552
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

E ovak, ako se dvoje ljudi voli i ako su se mislili oženit u bližoj ili daljnjoj budućnosti ne znam zakaj bi bio bed da se to malo požuri zbog trudnoće, a ako se radi o nečem drugom onda je po meni to besmisleno...ali svak zna svoje
A što se tiče vjenčanja u bijelom, to nije nikakvo licemjerje nego običaj, uostalom, na kaj bi ličila u zelenoj vjenčanici, ali opet kažem ko voli, nek izvoli, ja ću se udavat u bijelom, pa makar imala i trbuh do zuba-nadam se da neću
Odgovori sa citatom
Star 31-05-07, 15:30   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: punkgril Pogledaj Poruke
Završila sam školu i radim u državnoj firmi
Zašto je to bitno za ovu temu?
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-07, 21:37   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-05-07
Poruka: 2
miss no se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tinka15 Pogledaj Poruke
Tako mi je jadno vidjeti mladu sa trbuhom do zuba.Ajde kad je trudna dva,tri mjeseca..
Ali ovo,grozno,jadno..
Ne znam,valjda je mladoženju trebalo nagovarati do osmog mjeseca trudnoće da stane pred oltar...
Ovo ti je totalno glupo.
miss no je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-07, 21:46   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,388
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Citat:
Pravi autor: miss no Pogledaj Poruke
Ovo ti je totalno glupo.
Dobro došla na forum već u drugom postu pucaš na sve oko sebe

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-07, 23:16   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 24
Poruka: 252
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom

Trudnoća kao sama trudnoća je idiotski razlog za brak....ali ja se trenutno ne bi ozenija(a s curom sam u amo reć ozbiljnoj vezi 4 godine),al da zatrudni ozenija bi je i mislim da bi bilo OK(ja radim,al jos uvijek studiram pa bi bilo malo uhh,al rjesili bi to nekako)....al sve na stranu svaka situacija je drukcija i nikog ne zelim osuđivat zbog njihovih odluka,nikad ne znas sto ti se moze sutra dogodit...
Odgovori sa citatom
Star 31-05-07, 23:22   #40 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 224
tree_hill_girl se izdvaja iz mase

čuj današnji momci neće da te žene dok ne vide da moš imat dice...
pa se mnoge mlade samo radi trudnoče žene...
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kao, razlog, trudnoca, vjencanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114