Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 13

U dobru i u zlu

Raspravljate o temi U dobru i u zlu u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Ne znam da li je bila tema... Pitanje? Nakon što ste se oženili/ udali Vaš muž/ žena oboli i nije ...

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

U dobru i u zlu

Ne znam da li je bila tema...

Pitanje?

Nakon što ste se oženili/ udali Vaš muž/ žena oboli i nije sposoban/na obavljati svoje bračne dužnosti i samim time ne može imati djete.

Da li bi ste ostali (i duhom i tjelom) uz partnera iako važna dimenzija braka bi prestala postojati ili bi ste svoju spolnost upražnjavali negdje drugdje, tj. tjelesno varali partnera?
    stupid is as stupid does

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Re: U dobru i u zlu

Na to pitanje ti više ne mogu odgovoriti
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Kak ne?

Kaj se više nikada ne budeš sexala?
    stupid is as stupid does

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Mislila sam da je poanta kod "imati djece"
    A ne kod sexanja.

Ali ako je poanta kod seksanja onda bi sigurno razgovarala sa svojim mužem i rekla mu "Čuj, tako je i tako... šta ti misliš..." Ako on kaže "Ne želim da budeš još s nekim tjelesno" onda je to moj "križ", a ako veli da on nema problema s tim onda je stvar riješena.

Da se meni to desi i da ja imam tako neku bolest, ja bi njemu dopustila da ima žensku. Ne vidim problem.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

sto te ne ubije, ojaca te! Asteroid Rain Champion, 247 Mini Golf Champion, Mario Ventura Champion, Match a Smiley Champion Avatar od korisnika _SOLO_
    Datum registracije
    30-05-09
    Starost
    29
    Poruka
    2,077
    Liked
    476 times

ono sto nezna nemoze ga ni boljet( u slucaju da imamo djecu vec) a ako ih nemamo fino bi mu objasnila da ih ja zelim, on to moze prihvatit ili ne, njegov izbor. a da sam ja ta koja je u situaciji da nemogu on ima slobodu imati dijete i ispuniti svoje zelje, a ako ih imamo nek se sexa ali da ja neznam jer (kao i na pocetku) ono sto neznam neboli me
    jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!

Regularni forumaš Avatar od korisnika mata17boy
    Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    428
    Liked
    0 times

a dopustila bi mu šipak... da se ti nesmiješ sexat tj. nemožeš zbog bolesti ti bi dopustila.
    to sada tako pričaš

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,942
    Liked
    345 times

složio bih se s teicom i požežankom

svašta se u životu može dogoditi ali se dogovorom puno toga može riješiti pa tako i ova situacija

V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,654
    Liked
    505 times

ako bi već imali djecu onda bi vjerojatno ostala u tom braku i pokušala živjeti bez seksa(mada neznam kako bi mi to uspijevalo)..a ako djece nebi imali i moj partner oboli ili ja.. mislim da bi onda takav brak bilo najbolje razvrgnuti, jer neznam dali bi mogla sebe osuditi da budem bez djece..
    ali što bi zaista napravila da mi se to desi, sa sigurnošću, nemam odgovor, jer ovo sve što sam napisala ,to navodim kao mogućnost
    zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
    i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše

sto te ne ubije, ojaca te! Asteroid Rain Champion, 247 Mini Golf Champion, Mario Ventura Champion, Match a Smiley Champion Avatar od korisnika _SOLO_
    Datum registracije
    30-05-09
    Starost
    29
    Poruka
    2,077
    Liked
    476 times

ja ga svakakao nemogu drzat uz sebe cijele dane, izici ce van nekuda a ja se uz sve svoje sranja koja imam trebam opterecivat i s tim sta on radi i vara li me??? on bi bio zadovoljniji , sretniji i lakse bi mu bilo uz mene. a isto tako sto god da mi neko rekao, grijeh, nije lijepo, nepostivanje ili sta vec ja znam da bi i ja varala njega da je on taj koji nemoze. jer nema nista gore od ljute zene ili muza pored bolesnog partnera. vjeruj u svom poslu sam se nagledala svasta i znam o cemu pricam
    jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

uh, obzirom da sam ja poprilično požrtvovna osoba, vjerojatno bih to stoički prihvatila i pomirila se da je s tim tako.....po pitanju toga da ne možemo imati djece - posvojila bi, a po pitanju boleštine i ne sexanja iskreno zbilja nemam pojma, nitko od nas ne zna kako bi reagirao u takvoj situaciji; da sam ja bolesna, rekla bi mu neka ima drugu, ali mislim da bi me to negdje podsvjesno ipak bolilo, a za sebe zbilja ne znam da li bi "varala" ili trpila, vjerojatno ipak trpila poznavajući sebe
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku