Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi uho,grlo ili nos!!?? u Društvo forumu; ja bih prije mjenjala osobine/navike nego izgled, jer mi izgled nikad nije bio toliko bitan... a i kad bi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-03-07, 20:46   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,491
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: uho,grlo ili nos!!??

ja bih prije mjenjala osobine/navike nego izgled, jer mi izgled nikad nije bio toliko bitan... a i kad bi mogla promijeniti neku osobinu/naviku onda to vise ne bi bila to osoba u koju sam ja zaljubljena.. dakle nista od mijenjanja kako god da okrenes
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 20:49   #12 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,279
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

A ja bi prije minjala neke stvari kod sebe nego kod nekog drugog, puno sam kriticnija prema sebi nego prema drugima.
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 20:59   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,444
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Question Re: uho,grlo ili nos!!??

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
A ja bi prije minjala neke stvari kod sebe nego kod nekog drugog, puno sam kriticnija prema sebi nego prema drugima.

...i sta bi minjala na sebi,nemoj reci vece cice!!??
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 21:06   #14 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,279
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
...i sta bi minjala na sebi,nemoj reci vece cice!!??
Ne, malo bi ih smanjila.
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 22:00   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,444
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Question Re: uho,grlo ili nos!!??

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Ne, malo bi ih smanjila.

nemoj ih smanjivati,pola (normalnu polovicu) muskog roda ćeš s tim rastuziti...!!! !!!
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 22:10   #16 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,035
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
smanjio bi si kitu, ovako više ne ide......
čim mi se digne, padne mi tlak i ruke mi se ohlade zbog nedostatka krvi
Možda nije problem u velikoj kiti, nego u malom mozgu!?
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 23:41   #17 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
Možda nije problem u velikoj kiti, nego u malom mozgu!?
uuuuuf, jesi opaka

teško da je to....
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 00:04   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 106
fear me se izdvaja iz mase

da je zelim promjenit ucinio bi to bejzbol palicom!!!!!!!!!!!!!!

dobro,nebi,ali ful dobro zvuci,morate priznati!!

mozda malo zube,ali to je to.........
fear me je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 00:13   #19 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 846
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

hm...meni je moj decko (kao i svakoj curi koja je full zaljubljena) presavrsen...tak mi je slatki..svaka sitnica na njemu.Kada bi se nesto promijenilo to onda vise nebi bilo to..uopce mi je glupa ta tema tj to pitanje ne ide jedno s drugim. ako si se vec u nekoga zaljubio/la onda se to desilo bas zbog tih stvari koje cine svakoga pojedincem..ne mogu si zamisliti moju ljubav drugacijeg..presavrsen mi je bas ovakakv kakav je. dobro mozda bi mogao malo smanjiti kar, ovo sto ima je stvarno pre veliko.
BITCHARKA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 15:14   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 106
fear me se izdvaja iz mase

svi su svima najljepsi!!!!!!!!!
Pa di su svi ti sexi ljudi,ja ih se nisam bas nagledao po gradu?!?
A sto se tice one koja pokusava smanjit grudi....ej,curo,ako to napravis bit ces proglasena najvecom feministicom u lijepoj nasoj i sire!!!!!!
fear me je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fizicki izgled, mjenjanje drage osobe

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114