| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi uho,grlo ili nos!!?? u Društvo forumu; ja bih prije mjenjala osobine/navike nego izgled, jer mi izgled nikad nije bio toliko bitan... a i kad bi ... |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: uho,grlo ili nos!!?? ja bih prije mjenjala osobine/navike nego izgled, jer mi izgled nikad nije bio toliko bitan... a i kad bi mogla promijeniti neku osobinu/naviku onda to vise ne bi bila to osoba u koju sam ja zaljubljena.. dakle nista od mijenjanja kako god da okrenes ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: uho,grlo ili nos!!?? A ja bi prije minjala neke stvari kod sebe nego kod nekog drugog, puno sam kriticnija prema sebi nego prema drugima.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: uho,grlo ili nos!!?? Ne, malo bi ih smanjila. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,035
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: uho,grlo ili nos!!?? Citat:
![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: uho,grlo ili nos!!?? uuuuuf, jesi opaka teško da je to.... ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: uho,grlo ili nos!!?? hm...meni je moj decko (kao i svakoj curi koja je full zaljubljena) presavrsen...tak mi je slatki..svaka sitnica na njemu.Kada bi se nesto promijenilo to onda vise nebi bilo to..uopce mi je glupa ta tema tj to pitanje ne ide jedno s drugim. ako si se vec u nekoga zaljubio/la onda se to desilo bas zbog tih stvari koje cine svakoga pojedincem..ne mogu si zamisliti moju ljubav drugacijeg..presavrsen mi je bas ovakakv kakav je. dobro mozda bi mogao malo smanjiti kar, ovo sto ima je stvarno pre veliko. ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 106
![]() | Re: uho,grlo ili nos!!?? svi su svima najljepsi!!!!!!!!! Pa di su svi ti sexi ljudi,ja ih se nisam bas nagledao po gradu?!? A sto se tice one koja pokusava smanjit grudi....ej,curo,ako to napravis bit ces proglasena najvecom feministicom u lijepoj nasoj i sire!!!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: fizicki izgled, mjenjanje drage osobe |
« Ulet ?
|
za cure & ponižavanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:28.