| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi uho,grlo ili nos!!?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: BITCHARKA hm...meni je moj decko (kao i svakoj curi koja je full zaljubljena) presavrsen...tak mi ... |
| | #21 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
to ti glupo pitanje?..pitat cu te ja kad prodje sva ta slipa zaljubljenost i kad rodis 2,3 dice i kad se sve to malo oladi i priraste u neku rutinu a ne "presavrsenu" ljubav.......da vidimo sta bi onda na njemu minjala.. ...a mislim da niko pa ni nista nije savrseno pa niti jedan covik jer i u velikoj ljubavi ka u toj tvojoj covik moze biti objektivan i realan..ako mu po grada kaze da je velik ka kit onda to vjerojatno i je ali ti ga svejedno vidis ka savrsena jer si zaljubljena priko usiju,al kad to prodje vidices ga i ti kad tad ka kita.... !!! | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: uho,grlo ili nos!!?? Aha..ne, nisi me shvatila dobro, mislio sam reći da većini ljudi nije teško povjerovati da netko ne bi ništa mijenjao..ma zanemari, komplikacije.......nema veze
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: fizicki izgled, mjenjanje drage osobe |
« Ulet ?
|
za cure & ponižavanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:34.