| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi uho,grlo ili nos!!?? u Društvo forumu; Ja nemam nikakve sitnice, samo krupne stvari... |
| | #41 (permalink) |
| charolastra | Re: uho,grlo ili nos!!?? Ja nemam nikakve sitnice, samo krupne stvari ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Kupila sam si knjigu... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,739
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: uho,grlo ili nos!!?? Citat:
Kaj bi ti ovome nos promjenila? To za nos... ma daj... ja uvijek kažem "što u izlogu to u dućanu" što znači da je velik nos ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 527
![]() | Re: uho,grlo ili nos!!?? da je malo visa. al samo par centi...i da ima malo manje divlju kosu
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #45 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,958
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: uho,grlo ili nos!!?? ma ja "patim" na nosove! ja bi i sebi nos promijenila!
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,958
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: uho,grlo ili nos!!?? ajd, ostavila bi ti ga, nemaš nikakvih "kvržica"...
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
![]() |
| Tagovi: fizicki izgled, mjenjanje drage osobe |
« Ulet ?
|
za cure & ponižavanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:22.

ne volim sitne stvari