| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi uho,grlo ili nos!!?? u Društvo forumu; na sebi samo mozak, prevelik je, previše razmišljam... malo ga smanjit... a na jednoj drugoj osobi, inaće perfektnoj ... |
| | #64 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,381
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: uho,grlo ili nos!!?? BH llikovi savršeni? Brenda imala nejednake oči, Kelly svinjski nos, Amber je bila predebela, Andrea lakša preskočit nego obić, Brandon (bez komentara, falinka cjela), Donna imala ružne sise i sva neproporcionalna... Kaj si ti gledao?
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: uho,grlo ili nos!!?? Issa ti jesi kriticna ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07 Godina: 25
Poruka: 253
![]() | Re: uho,grlo ili nos!!?? Javim kad nađem tipa....... A doduše imala sam jednog koji je bio jaaaaako dlakav,čak i po leđima....pa sam ga noćima zamišljala našpricanog pjenom i da mu brijem leđa..... Na kraju me prevario pa mi je to odjednom postao "manji problem" hehe |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: uho,grlo ili nos!!?? Citat:
ma to sam onako reka... a i inače meni je Brenda bila simpatična.. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: fizicki izgled, mjenjanje drage osobe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.