| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ulet ? u Društvo forumu; ja doletim na romobillu(iz konjščinske sa svetlećim kotačima)...ništa ne ... |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,680
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ulet ? ja doletim na romobillu(iz konjščinske sa svetlećim kotačima)...ništa ne kažem samo potrubem sa malom trubaljkom pa se nasmejem(otprem usta)...ima brate da sve padnu na koljena...ili na pod...
__________________ Jebao ne jebao, godine kurcu prolaze |
| | |
| | #42 (permalink) |
| next best thing | Re: Ulet ? kažem joj "bok ribo" ako kaže "nisam ti ja riba"! kažem "Onda sam soma upeco".
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| next best thing | Re: Ulet ? Citat:
a kao ne godi ti ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| next best thing | Re: Ulet ? evo onda valjda nešto oriđiđi, Daj skini se da vidimo jesi i ti tako pjegava ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #49 (permalink) |
| next best thing | Re: Ulet ? eo sad sam smislio 1 "e oš da ti budem karamte trener"?? ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: uletavanje curama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:51.

a malo, da..
ali svejedno mi je više dosadilo da jedno te isto za mnom viču