| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi uske traperice ili minjak?!!!!!!!! u Društvo forumu; Crni jednodjelni minjak, visoke pete, halteri, mrežaste čarape sa crtom... Znam, znam... "osamdesete"...... |
| | #184 (permalink) |
| Nježni predator | Re: uske traperice ili minjak?!!!!!!!! Minjak je fora za curu koja ima dobre noge. Kad vidim trape refleksno pomislim da ima očajne noge.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #188 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: uske traperice ili minjak?!!!!!!!! ma najbolje su vruce hlacice... em pokazes dupe em pokazes noge ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #190 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: uske traperice ili minjak?!!!!!!!! 1. Trenirke - kad vidim curu u trenirci i jebački joj stoji...ajme majko. Pojebo bi je kroz tkaninu od trenirke. 2. Uske hlače - tik do trenirke samo što ne bi htio probat probit tkaninu jerbo traperice su izrađene od tvrđeg materijala. 3. Minica - previše otkriva i nema čari istraživanja. Volim vidit minicu ali kad vidim curu u trenirci i da joj stoji dobro ili u hlačama...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
![]() |
| Tagovi: minjak, traperice, uske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Deedee | deedee00 | Predstavljanja | 87 | 17-04-06 01:03 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:19.

pusa