Moras samo uskladiti koristenje lijeve i desne ruke da niti jedna ne zaostane u razvoju.![]()
Raspravljate o temi Utječe li drkanje na razvoj mišića? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Ja bih se htio malo nabildat i negdje sam čuo da ako to želim da ne smijem drkat. Jel to ...
Moras samo uskladiti koristenje lijeve i desne ruke da niti jedna ne zaostane u razvoju.![]()
samo ti udri po malom... nemaš beda![]()
ko tebe kamenom ti njega kruhom
ok, sad bez zajebancije, jel drkanje može usporiti razvoj mišića? čuo sam negdje da se time troše testosteroni i slično. jel smijem recimo jednu drkicu tjedno nabaciti bez straha da će mi to usporiti razvoj mišića?
chuck norris je drka samo 2 puta u životu pa sad![]()
ok slažem se da je ovo pitanje koje izaziva smijeh i zajebavanje na temu, al dajte molim vas recite mi dal smijem ili ne? fakat mi je stalo do toga da se nešto nabildam, al si ne bih htio uskraćivati drkanje osim ako nije nužno
a zato bilderima svi mišići cvjetaju osim onog najvažnijeg
Daj hebeš takvo bildanje, pa zar stvarno želiš biti živčani nabildanko
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
naravno da ne želim biti nabildana debilčina, ali fakat želim nabacit malo mišića, tek toliko da mogu bez srama hodat u kratkoj majici... ali odlutali smo od teme. moje pitanje je dal to utječe na razvoj mišića, odnosno hoće li sva ta moja prehrana i teretana vrijedit kurca ako ja budem drkao. molim kratak i jasan odgovor
Nemoj drkat nego jebi sine![]()
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...