Raspravljate o temi VALENTINOVO-pokloni u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; ljudi uskoro će valentinovo. kaj ste kupili svojim boljim polovicama i ajmo ideje za nas koji sve rade u zadnji ...
moj život je tribina sjeverna, sva moja ljubav tu je ostala..
Ne kuzim cemu taj valentinovo...i necu sad nekima da pokvarium taj osjecaj neke vrste zadovoljstva..ali meni to djeluje kao da neko zeli da mi nametne..ako volim svoju curu/djecka nije potreban valentino da bi joj nesto iskazao ili poklonio...![]()
odlučili smo jedno drugome biti poklon
uostalom, kupili smo si ugao. ku'š više
ajd, bude padala neka večerica...
stupid is as stupid does
A Isssa ti vas dvoje
Da se vratimo na temu:
Kaj je sutra Valentinovo?![]()
Ja sam valjda napravila najromantičniju gestu u postojanju mene za ovo Valentinovo.
Naime, jučer sam sa trećašima radila čestitke za Valentinovo, pa su oni izvadili sve moguće bojice, flomastere, ukrasne papire i hrpu kiča, a ja sam im pomagala oko kreacija koje su smišljali za svoje simpatije- a kako su mi dali hrpu ideja onda sam i ja napravila neku čestitku (baš dobar naziv za općenito stanje) mom dečku. Kmmm, kmmm, kmmmm...
![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
kitu labudovu...
All in all you're just another brick in the wall......
Auč...![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
mama 2 be :)
.
žena, majka, kraljica
.
.
.
dr.sc. Foruma
Starter
Starter
Vaša osobna prepucavanja ne mora čitati cijeli forum, a kritike na račun moderatora također ne pripadaju u ovu temu.
Svaki sljedeći offtopic kažnjavam.