| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi VAŽNO LJUBAVNO PITANJE u Društvo forumu; Imam veliko pitanje, možda pomalo i glupo.. ali svi smo pomalo prestrašeni i nesigurni kad nam se netko ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-11-08
Poruka: 39
![]() | VAŽNO LJUBAVNO PITANJE Imam veliko pitanje, možda pomalo i glupo.. ali svi smo pomalo prestrašeni i nesigurni kad nam se netko jako sviđa,pa tako i (inaće) hrabri poput mene. Prije 2tj.sam upoznala jako zgodnog tipa koji je poslovno povezan s mojim roditeljima, i bio je kod mene u vezi nekog posla, razgovarati... mlad,pametan, zgodan,bogat,ma apsolupno savršenstvo.. I on mi je dao do znanja svojim odnošenjem prema meni da mu se sviđam.. I slala sam mu mailom neke stvari, koje su me starci zamolili jer nisu stigli,odgovorio je na taj mail,a da nije ni trebao.. Mislila sam da ću ga prošli tj. vidjet ali ništa.. Priželjkivala da će se javit jer ima bar mail,pa može da hoće.. Ali ne. Istina da je situacija malo komplicirana i nezgodna,zbog tog posla,a on je ozbiljan i poslovan čovjek.. I meni je zbog toga.. Ali ne prestajem misliti na njega,kao na nikog do sada.. Kako da napravim taj prvi korak,inaće bi imala hrabrosti ali sad nemam nikako.. Nezgodna je situacija.. Što ću ljudi? molim ne rugajte se,pomozite ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: VAŽNO LJUBAVNO PITANJE koliko imaš godina?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: VAŽNO LJUBAVNO PITANJE to je i meni prvo palo na pamet.. zvuci ko kad se tinejdzerica zaljubi u tatinog kolegu s posla ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: VAŽNO LJUBAVNO PITANJE ako si u dobrim odnosima sa starcima reci im da ga uskoro opet pozovu i eto ti prilike.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: VAŽNO LJUBAVNO PITANJE punoljetna si, onako u šali mu reci nešto pa vidi kako će reagirati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:55.