| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Veličina u Društvo forumu; ah dobro, kaj se odmah buniš, tebe nećem ovak ionak... |
| | #93 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Veličina Zanimljive stvari o krupnijim primjercima pogledajte i pročitajte na linku. Piše tamo da je TASCHEN objavio i The Big Penis Book. ![]() Dodatnim klikom se dolazi do zgodnog videa ... No, siguran sam da će samo rijetki pogledati link.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-07-08 Lokacija: Lociran Godina: 17
Poruka: 58
![]() | Re: Veličina de dobro je...2% populacije ima 20cm+ !!! ise ja sam blizu, al imam 2 frenda koji imaju 22 i 24 ***! to je vec 2 osobe u mom jebeno malom gradu, u ovoj maloj drzavi..... ***NISAM PEDER- da nebi neko pomislio zato sto znam kolka im je kita, lol ![]()
__________________ nisam emo, samo mi je fora slika |
| | |
| | #100 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličina
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:34.