| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Veličina u Društvo forumu; proporcionalno veličini u startu. Mali ud od 12cm digne se samo 2cm, a recimo moooooooja burgija razvuče se 13cm. Znači ... |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličina ja sam negdje citao da velicina spustenog uopce nema veze sa onim u erekciji, neki spusteni od 10 moze u erekciji imati 13-14, a spusteni od 7-8 moze u erekciji doseci 15-16, tako da to uopce nema veze i nema nikakvog zakona ili formule po kojem bi se moglo skuziti koliki ce koji biti u erekciji |
| | |
| | #16 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličina Nikad mi nije ni palo na pamet da obratim paznju na te centimetre razlike... Valjda se previshe zaokupim drugim stvarima!!!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Veličina Vjerojatno ovisi o tome koliki je kad je spušten, a sad koliko se poveća, Bog ne zna a kamoli ja! ...ali Kita u erekciji može biti od khm 3 cm, pa do 30!!! Pa ti vidi!!!
__________________ |
| | |
| | #19 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Re: Veličina Citat:
Citat:
pa jebote dok vasi dodu do 20 pa moj je vec na 30 ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.

pa jebote dok vasi dodu do 20 pa moj je vec na 30