| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Veličina u Društvo forumu; i ja mislim da je debljina vaznija od duzine. a tehnika.... a treba i poze znat... |
| | #62 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Veličina Svaka čast tehnici i znanju, treba i to, al ako ga nema kvantitativno nije dovoljan pa da je i doktor znanosti. I bitan je taj fi (kako ga netko nazva), čuo sam to dosta puta. I još nešto. Još jako davno (kad me to puno više zanimalo) čitao sam neka istraživanja iz ovog područja koja kažu da je dužina spuštenog i dignutog mškog spolovila proporcionalna iliti u prijevodu: manja kita se manje produži, a veća više; gledano u cm, a u postocima je to otprilike isto. I to je vrlo jednostavno i logično jer je penis "šuplji mišić" (spužvasto tkivo) koji se pri erekciji popunjava krvlju. U mali mišić stane manje krvi dok kod većih primjeraka vlasnik pada u nesvjest jer mu mozak ostane bez krvi. ![]()
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Veličina ja sam pak citala da te 2 duzine nemaju veze jedna s drugom ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,537
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličina Bas me cudi... jer tako dobro razmislja! ![]() Citat:
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Veličina Sad smo svi skupa u dilemi. Jedino riješenje je da ovdje na forumu provedemo znanstveno istraživanje, da osnujemo ekspertnu skupinu za izračunavanje prosječnog povećanja kite kod erekcije. E sad! Treba odrediti tko će u skupini biti zadužen za što (predsjednik, dopredsjednik, mjernik(ci), savjetnici, kontrolori ....) A treba naći i pokusnih kunića raznih fela. Hoće li ih se i kako plaćati ili će sve biti volonterski ....
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,429
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličina Ja se javljam za volonterski rad i to kontrolora, treba sve dobro pregledati, ispipati, izmjeriti, ispipati, iskontrolirati, ispipati ![]() ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Veličina ja bi ako može svoju kitu dao u dobrotvorne ruke, oću reći svrhe, pa da se nauka time pozabavi. Voleo bi da se carica lićno time pozabavi, em je strućna a i od zakona pa nebi moglo da joj se gurne nešto sa strane kao mito.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.