Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Veličina u Društvo forumu; i ja mislim da je debljina vaznija od duzine. a tehnika.... a treba i poze znat...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-07-08, 23:39   #61 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: Veličina

i ja mislim da je debljina vaznija od duzine. a tehnika....
a treba i poze znat
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 06:11   #62 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,880
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Svaka čast tehnici i znanju, treba i to, al ako ga nema kvantitativno nije dovoljan pa da je i doktor znanosti.

I bitan je taj fi (kako ga netko nazva), čuo sam to dosta puta.

I još nešto.

Još jako davno (kad me to puno više zanimalo) čitao sam neka istraživanja iz ovog područja koja kažu da je dužina spuštenog i dignutog mškog spolovila proporcionalna iliti u prijevodu: manja kita se manje produži, a veća više; gledano u cm, a u postocima je to otprilike isto.
I to je vrlo jednostavno i logično jer je penis "šuplji mišić" (spužvasto tkivo) koji se pri erekciji popunjava krvlju. U mali mišić stane manje krvi dok kod većih primjeraka vlasnik pada u nesvjest jer mu mozak ostane bez krvi.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 07:36   #63 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,459
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ja sam pak citala da te 2 duzine nemaju veze jedna s drugom
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 10:35   #64 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,537
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
jer je penis "šuplji mišić"
Bas me cudi... jer tako dobro razmislja!

Citat:
dok kod većih primjeraka vlasnik pada u nesvjest jer mu mozak ostane bez krvi.
A i zena samo sto ne padne!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 11:58   #65 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,880
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Sad smo svi skupa u dilemi.

Jedino riješenje je da ovdje na forumu provedemo znanstveno istraživanje, da osnujemo ekspertnu skupinu za izračunavanje prosječnog povećanja kite kod erekcije.

E sad!
Treba odrediti tko će u skupini biti zadužen za što (predsjednik, dopredsjednik, mjernik(ci), savjetnici, kontrolori ....)

A treba naći i pokusnih kunića raznih fela.
Hoće li ih se i kako plaćati ili će sve biti volonterski ....
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 12:06   #66 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,429
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Ja se javljam za volonterski rad i to kontrolora, treba sve dobro pregledati, ispipati, izmjeriti, ispipati, iskontrolirati, ispipati
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 12:09   #67 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,511
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Trebas pomocnika? (pomocnicu?)
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 12:20   #68 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,535
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ja se javljam ko pokusni kunic...
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 12:21   #69 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,429
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

dogovoreno, ajmo dalje dobrovoljci
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 13:24   #70 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,723
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

ja bi ako može svoju kitu dao u dobrotvorne ruke, oću reći svrhe, pa da se nauka time pozabavi. Voleo bi da se carica lićno time pozabavi, em je strućna a i od zakona pa nebi moglo da joj se gurne nešto sa strane kao mito.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114