| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Velika kita i molim pomoć u Društvo forumu; Bok!Evo javljam vam se u vezi jednog problema,naime problem je moja kita.Znam da ce se neko smijati ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-11-08
Poruka: 8
![]() | Velika kita i molim pomoć Bok!Evo javljam vam se u vezi jednog problema,naime problem je moja kita.Znam da ce se neko smijati ali nema veze! svaki put kad upoznam curu sve ok prode dok ne vidi moju kitu sve padne u vodu.Kara mi je stvarno ogromna i ne mogu se nositi sa tim vise ..neda mi ni jedna picke jer je se boje..lovio sam jednu malu mjesec dana po kavama i jucer kad je trebalo biti sexa u autu ja izvadim kitu a ona meni kaze...sve moze ali ovo tvoje cudo nece ici u mene i nakon 5 minuta sva zacudena i polu sretna pobjegne mi van iz auta krepajuci od smijeha ...neznam vise sta da radim....naime kita mi je oko 25 cm i dosta je debela ..eto toliko |
| |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-11-08
Poruka: 8
![]() | Re: Velika kita i molim pomoć ma ne lazem evo jedan dan prije 2 godine sam prespavao kod jedne cure a ona je morala otici ujutro na posao a ja sam ostao spavat...i kad sam se probudio ostao sam u krevetu se izlezavat a kita mi je stajala ko jarbol od pišanja a njezina stara je slucajno uletila u sobu i to vidjela..krepala od smijeha i otisla van ...ta cura me poslije odjebala za 2 dana...valjda joj je stara srala za kitu |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Velika kita i molim pomoć Citat:
možeš???......e pa onda se jebi ![]() ma šalim se...kaj da kažem osim jea rajt
__________________ ..pita me pamet šta mi to treba, kad imam nju i sretni dom, pita me pamet i ja se pitam, šta ćeš ti u srcu mom... | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:53.