| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Velike labia minora u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Agness Da, ali proporcionalno... Stvarno sam to negdje vidjela, ne sjećam se gdje... i kakve su tvoje ... |
| | #31 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,928
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 137
![]() | Meni su govorili da imam lijepa usta, da je to najljepse pored ociju na mom licu....ali mislim da mi p... nije takva. Citat:
Hm a sto ako se nekom nisam svidjela zbog izgleda moje p....? Zadnji Uredio daidza : 18-03-08 u 17:49. | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,928
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pa s takvim stvarno nemaš što razgovarati, ako tebe kao osobu cijeni kroz prizmu izgleda tvoje pičkice
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 429
![]() | Re: Velike labia minora Onda to znaci da je tom tipu sigurno stalo do tebe, ako ti je slicna kao sto si pokazala onu sliku s neke stranice, pa da je i ruznija, zarasla kao suma striborova, ako netko ima prema tebi osijecaje to nebi trebao biti niakakav problem. To je isto da kaze da neka cura ima premale, prevelike ili "ruzne sise i da je ostavi. Meni je to neshvatljivo. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 137
![]() | Re: Velike labia minora Pa da ali opet recimo, ja se naprimjer dopisujem s tipom, i nakon nekog vremena cak recimo tebi puknem sliku i ti skuzis da ti se ne svidjam? Sto onda? Kakav si ti? Isto kao i onaj sto ne zeli biti sa mnom, ne zeli ici dolje zbog izgleda p.... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Velike labia minora neznam za usta ali ona donja kada se uzbude promene veličinu, nabubre i malo potamne. Ja promatro jednom. Čim sam ju skinuo stavio glavu dole i diro i licko. One rasle i rasle, bubrile i malo potamnile. Onda sam pogledo gore i nisam video da su i usta nabubrila, bila su ista. Znači nemoraju biti ista (usnice i usmine). Inače moram da kažem da je lepo kada žena ima velike usmine, a ako su namazane i karminom pa nema veze. Lepše mi se ljubiti sa usminama nego sa ustima.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 429
![]() | Citat:
Jedino ako je to nekakav flert, ili je komunikacija bila ciljana da bi se s nekime upoznas i odes s njim na kavu onda je to sasvim normalno isto kao kada u kaficu ne zelis bas previse imati posla s nekim tko ti se ne svidja, ako ti se ne svidja neces mu ni prici. Ali cak i da je komunikacija preko interneta u pocetku bila o nekim zajednickim interesima i jos vam je ok pricat o tome ali vremenom se dogodilo i da ste razmijenili slike pa se niste svidjeli jedno drugome meni je razumljivo da i dalje komunicirate ako vam je to ok i zanimljivo , samo nebi htio normalno imati nekakvu ljubavnu vezu ili nesto sl. Zadnji Uredio fat_boy_slim : 18-03-08 u 19:59. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:17.