Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Velike labia minora u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Agness Da, ali proporcionalno... Stvarno sam to negdje vidjela, ne sjećam se gdje... i kakve su tvoje ...

Vidi Rezultate Anketa: Kakve usmine preferirate?
Velike kao na slici 4 17.39%
Male, kao kod djevojcica 8 34.78%
Totalno mi je svejedno 11 47.83%
Glasači: 23. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-03-08, 16:27   #31 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,928
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Velike labia minora

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Da, ali proporcionalno...
Stvarno sam to negdje vidjela, ne sjećam se gdje...
i kakve su tvoje usne......
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 16:43   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 137
Afrodita72 se izdvaja iz mase
Meni su govorili da imam lijepa usta, da je to najljepse pored ociju na mom licu....ali mislim da mi p... nije takva.

Citat:
Pravi autor: Afrodita72 Pogledaj Poruke
Meni su govorili da imam lijepa usta, da je to najljepse pored ociju na mom licu....ali mislim da mi p... nije takva.
Ako se nekome svidjas, izgled cipe ne igra nikakvu ulogu.

Citat:
Pravi autor: croabc Pogledaj Poruke
Ako se nekome svidjas, izgled cipe ne igra nikakvu ulogu.

Hm a sto ako se nekom nisam svidjela zbog izgleda moje p....?

Zadnji Uredio daidza : 18-03-08 u 17:49.
Afrodita72 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 16:56   #33 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar

Citat:
pa s takvim stvarno nemaš što razgovarati, ako tebe kao osobu cijeni kroz prizmu izgleda tvoje pičkice
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 17:00   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 28
Poruka: 429
croabc se izdvaja iz mase
Re: Velike labia minora

Citat:
Onda to znaci da je tom tipu sigurno stalo do tebe, ako ti je slicna kao sto si pokazala onu sliku s neke stranice, pa da je i ruznija, zarasla kao suma striborova, ako netko ima prema tebi osijecaje to nebi trebao biti niakakav problem. To je isto da kaze da neka cura ima premale, prevelike ili "ruzne sise i da je ostavi. Meni je to neshvatljivo.
croabc je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 17:15   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 137
Afrodita72 se izdvaja iz mase

Pa da ali opet recimo, ja se naprimjer dopisujem s tipom, i nakon nekog vremena cak recimo tebi puknem sliku i ti skuzis da ti se ne svidjam? Sto onda?
Kakav si ti?
Isto kao i onaj sto ne zeli biti sa mnom, ne zeli ici dolje zbog izgleda p....
Afrodita72 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 17:26   #36 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Pa da ali opet recimo, ja se naprimjer dopisujem s tipom, i nakon nekog vremena cak recimo tebi puknem sliku i ti skuzis da ti se ne svidjam? Sto onda?
Kakav si ti?
isti seronja i ko ga j....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 17:33   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,176
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

neznam za usta ali ona donja kada se uzbude promene veličinu, nabubre i malo potamne. Ja promatro jednom. Čim sam ju skinuo stavio glavu dole i diro i licko. One rasle i rasle, bubrile i malo potamnile. Onda sam pogledo gore i nisam video da su i usta nabubrila, bila su ista. Znači nemoraju biti ista (usnice i usmine). Inače moram da kažem da je lepo kada žena ima velike usmine, a ako su namazane i karminom pa nema veze. Lepše mi se ljubiti sa usminama nego sa ustima.
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 18:28   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 28
Poruka: 429
croabc se izdvaja iz mase
Citat:
Kakav si ti?
Znaci dopisujes se s nekim i pokazes mu kako izgledas i njemu se ne svidis i on vise s tobom nece da ima posla? Ako ste razgovarali o neznam knjizevnosti, sportu, modi, ili nesto prema cemu imate iste interese a da nije nekakav flert , nego ono imate zajednicke interese i korisno vam je i zabavno o necemu razgovarati ne vidim razlog da se prekine s nekim komunikacija iz razloga sto se jednoj osobi fizicki ne svidja druga.

Jedino ako je to nekakav flert, ili je komunikacija bila ciljana da bi se s nekime upoznas i odes s njim na kavu onda je to sasvim normalno isto kao kada u kaficu ne zelis bas previse imati posla s nekim tko ti se ne svidja, ako ti se ne svidja neces mu ni prici.

Ali cak i da je komunikacija preko interneta u pocetku bila o nekim zajednickim interesima i jos vam je ok pricat o tome ali vremenom se dogodilo i da ste razmijenili slike pa se niste svidjeli jedno drugome meni je razumljivo da i dalje komunicirate ako vam je to ok i zanimljivo , samo nebi htio normalno imati nekakvu ljubavnu vezu ili nesto sl.

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 18-03-08 u 19:59.
croabc je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 18:37   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Godina: 18
Poruka: 1,699
laaCoo se izdvaja iz mase

svejedno
laaCoo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 09:38   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,005
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Je li znate da oblik stidnih usana proporcionalno odgovara obliku usana (onih na glavi, sad ne znam kako ću njih nazvat, cccc..)???
uh, opet ja u bezobraznim temama, hehehe...
Znači kad vidim lice, sve sam vidio
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108