| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Velike Sise u Društvo forumu; kada pogledam sve ove prekrasne i rasne anđele...pitanje...koliko vam je bitna veličina grudi, cica u životu kod vaš... |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kada pogledam sve ove prekrasne i rasne anđele...pitanje...koliko vam je bitna veličina grudi, cica u životu kod vaših cura i žena.....i koliko velike.....jel ste primjetili ovdje na našem forumu...žene...?????... ps. svi ih obožavamo velike, a kolike nam cure imaju, bez obzira na želje...! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nije da mi smetaju male, većina su i bile, ali velike su ipak posebne, al ne prevelike, ah ko bi mi ugodio... Evo jedan tematski na Croportalu. ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | volim one kojima je 3 premalo a 4 preveliko...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Meni je 2 premalo 4 previše... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Veteran | Bitno da nije daska ili da joj sisa nije veća od glave : a ostalo sve prolazi.... i da, za mene samo prirodno Silikoni out!
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| velike sise | Kristijan | Recycle Bin | 9 | 10-09-05 11:27 |
| velike sise 2 [+18] | Kristijan | Recycle Bin | 2 | 18-04-05 21:15 |
| velike sise | Kristijan | Recycle Bin | 11 | 18-04-05 20:48 |
| Sise | Cyrus | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 5 | 03-04-05 08:19 |