| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Velike Sise u Društvo forumu; ma sve je to za ljude. sumljam da bi se itko od vas bunio da vam sad u krilo dođe ... |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 28
![]() | Re: velike cice ma sve je to za ljude. sumljam da bi se itko od vas bunio da vam sad u krilo dođe i neka daska i neka prsata zečica. (naravno svi bi voljeli prije zečicu zar ne???)
__________________ Program koji radi ima tisuću mana, a program koji ne radi ima samo jednu!! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Velike Sise ma ja nevolim neznam neke sad 5-6-7, ja vise volim onak da mi stane u saku, to mi je zakon , a ne ti mater sise takve da se na jednu legnes a drugom se pokrijes ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: Velike Sise Ja volim veće, ne velike, ali veće! Imao sam, propustio sam ih, izgubio sam ih, zaboravio sam ih!!! S vremenom mi nisu postale toliko bitne. Ali nemojte krivo shvatiti, volio bih curu s velikim sisama, ali da ima lijepo lice koje ću gledati svaki dan i pokraj koje ću se buditi svako jutro i lijegati svaku večer, jer na kraju krajeva, dođe li sudbonosno DA, želim neku lijepu djevojku pored sebe, a ne sisatog monstruma!!! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Velike Sise Ja sam žensko pa volim vidjeti malo veće Ne prevelike nego ono ako je žena skladno građena, ko pješčani sat.. Najbolje mi je kad dođem kod svoje kozmetičarke (ima tako negdje četvorku, peticu) a ona mi turpija nokte a kako turpija tako se sve trese lijevo-desno ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Veteran | Re: Velike Sise mogu ja kod te tvoje kozmetičarke? ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Veteran | Re: Velike Sise Još bolje ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| velike sise | Kristijan | Recycle Bin | 9 | 10-09-05 11:27 |
| velike sise 2 [+18] | Kristijan | Recycle Bin | 2 | 18-04-05 21:15 |
| velike sise | Kristijan | Recycle Bin | 11 | 18-04-05 20:48 |
| Sise | Cyrus | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 5 | 03-04-05 08:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:33.

, a ne ti mater sise takve da se na jednu legnes a drugom se pokrijes

Ne prevelike nego ono ako je žena skladno građena, ko pješčani sat.. Najbolje mi je kad dođem kod svoje kozmetičarke (ima tako negdje četvorku, peticu) a ona mi turpija nokte a kako turpija tako se sve trese lijevo-desno