| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Veza - balansiranje moći - manipulacija u Društvo forumu; Da li mislite da toga ima u vezi?? Da li mislite da pojedinci koriste sex da pridobiju neke druge stvari ... |
| | #1 (permalink) |
| 4nick8or | Veza - balansiranje moći - manipulacija Da li mislite da toga ima u vezi?? Da li mislite da pojedinci koriste sex da pridobiju neke druge stvari u vezi??? Mislim da je to grozna stvar, i mišljenja sam da tome češće kao metodi pribjegavaju žene. Prove me wrong. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza - balansiranje moći - manipulacija ma ima svega i svačega, a čega nema. vele da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno ![]() kod mene nije baš. 100 ljudi 100 ćudi.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #5 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Veza - balansiranje moći - manipulacija Nažalost,ima toga u vezama, ima itekako. Samo što takve veze ne potraju predugo. Osim ako se jedno ne pokori totalno drugome. Ima i takvih veza, a to mi je jadno stvarno. Ako ćeš u vezi samo cijelo vrijeme pokušavat imat što veću moć i što bolje manipulirat partnericom/partnerom , nije mi jasno zašto onda uopće želiš bit u toj vezi, ako ti već nije stalo do toga. Ali eto nekima je valjda fora manipulirat.I složio bi se da žene više pribjegavaju tim metodama ![]() Zadnji Uredio Ive_ri : 23-05-08 u 20:15. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-08 Lokacija: slavonija Godina: 23
Poruka: 268
![]() | Re: Veza - balansiranje moći - manipulacija iliti 100 zena 200 sisa ![]() ma to nije normalno, nikad si to nebi dopustio
__________________ nije sretan ko puno ima, sretan je onaj ko malo treba |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Veza - balansiranje moći - manipulacija ima, ali samo u smislu zayebancije bar sto se moje veze tice ![]() inace takve veze bas i ne smatram "zdravima" nit bi se htjela naci u takvoj vezi..al ko voli nek izvoli..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Veza - balansiranje moći - manipulacija Naravno da ima toga... To je ženino najjaće oružje...nažalost ![]() Al sami smo si krivi....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza - balansiranje moći - manipulacija Slazem se da je to grozna stvar ali nazalost toga ima u puno veza.A tko tome vise pribjegava mislim da su tu podjednako zastupljeni i muskarci i zene.....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza - balansiranje moći - manipulacija Naravno da toga ima, al po meni je to katastrofa, ako tome čovjek počne pribjegavat, ode veza k vragu ![]() Žene to više koriste vjerojatno jer se muški daju tak ucjenjivat![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: manipulacija, veza |
« hrvatska sperma
|
Homoseksualci »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:02.

Ima i takvih veza, a to mi je jadno stvarno. Ako ćeš u vezi samo cijelo vrijeme pokušavat imat što veću moć i što bolje manipulirat partnericom/partnerom , nije mi jasno zašto onda uopće želiš bit u toj vezi, ako ti već nije stalo do toga. Ali eto nekima je valjda fora manipulirat.

bar sto se moje veze tice 

Grijesiti je ljudski ...