| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Veza - balansiranje moći - manipulacija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Naravno da ima toga... To je ženino najjaće oružje...nažalost Al sami smo si ... |
| | #11 (permalink) | |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza - balansiranje moći - manipulacija Citat:
![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| wayward | Re: Veza - balansiranje moći - manipulacija što bi se reklo mafijaškim žargonom, "potražnja uvjetuje tržište, a mi imamo ono što vi potražujete"
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza - balansiranje moći - manipulacija je, samo nazalost, previse razmisljamo donjom glavom da bi to iskoristili i okrenuli u nasu korist ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,350
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza - balansiranje moći - manipulacija Recimo da imam para, dopustio bi pameli anderson lee da me "izmanipulira" za nekaku kuću na baliju... čak se ne bi ni bunija... Dopustio bi... ![]() ali da me neka "anđa vlajina", s mosora, izlevati i ucjenjuje zato da bi je ja mogao prcnut..., ili da ona dobije moga "rollsa" (šatro), dobila bi rollsa it model "odjebjelansiran"... zajebi druže |
| | |
![]() |
| Tagovi: manipulacija, veza |
« hrvatska sperma
|
Homoseksualci »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:32.